8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ben geldim kızlar herşey yolunda oğluşum 2 hafta sonra çıkıyor çok şükür hastaneden keşke bende katılabilseydim aranıza :s ama olsun bidahakine inşallah

ben geldim kızlar herşey yolunda oğluşum 2 hafta sonra çıkıyor çok şükür hastaneden keşke bende katılabilseydim aranıza :s ama olsun bidahakine inşallah

gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallah :1hug:
8 marttan sonra başka çekilişte yapılır bizde bu heves oldukça olumunekankayizsmile

sabret,sabretolumunekankayizsmile

selaam kızçelerr nasılsıınız bakiim bu akşaam aklinialirimsmile

iyiyiz hatun sen nasılsın. iz sürme çalışmaları nasıl gidiyorr ben de tık yok bulamıyorum bulamıyorum ben kimseye çıkmadım galiba :roflol:sempatiksalakcinni

kızlar hızınıza yetişemiyorum.sayfaları geriye donüp okumakta her zaman mümkün olmuyor.

bazı arkadaşlar kurbanları hakkında ipucu vermiş ama ben kaçırdım.

iyiyiz hatun sen nasılsın. iz sürme çalışmaları nasıl gidiyorr ben de tık yok bulamıyorum bulamıyorum ben kimseye çıkmadım galiba :roflol:sempatiksalakcinni

bende de yook kimseler bişe demiyo hanii bi ışıkk yaksa çook ii olcak ama yook :çok üzgünüm:

sagol canım iyiyim işte sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende iyiyiim tatlıım gezdiim bugüünn acukk geldim kk ya

Ben geldiiiim....hihoyyyt

hoşşgeeldiiiinn a.s.

günaydın hatunlar nasılsınız? ben hediyemi dün aldım,ufak detaylarım kaldı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…