• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

hanginiz acabakaydirigubbakcemile3

sayıyorum kızlar
oooooooo piti piti
karamela sepeti

bakalım hanginiz çıkacakzemuszemus

bugün çok sakin burasıı ctesileri pek bişi olmuyoda bol bol kk ya giriyorum kaydirigubbakcemile3

bizim burada genelde sakin oluyor haftasonu ama dün fiyatlarda degişiklik oldu sabahdan beri onlarla ugrastm ama bitti az önce cok şükür cıkarm 5 te inş

Allah yardımcın olsun inşş gönlüne göre verir nilüfer
biliyorum o filmi yakın bi arkadasım cektirmişti cok aglamıstı içim gittiydi o aglarken

AMİN CANIM BENİM amnnn
inanılmaz acılı bişiy çok ağladım bende sinirlerim bosuldu
çokda bağırdım yapılırkenn eşimde çok kötü oldu sesimi duyuncaa allah kimseye yaşatmasın çektirmek zorunda bırakmasınn

amin nilüferim ama bak benim o arkadasımın şimdi bi sıpası varki bigörsen pek tatlı masallah 2 yasına gircek martta hepimizin gözbebegi inşş seninde cektigin acıya gözyasına deger bundan sonra aklımaher geldiginde dua etcem senin icin canım benim sen hiç üzme kendini

amin nilüferim ama bak benim o arkadasımın şimdi bi sıpası varki bigörsen pek tatlı masallah 2 yasına gircek martta hepimizin gözbebegi inşş seninde cektigin acıya gözyasına deger bundan sonra aklımaher geldiginde dua etcem senin icin canım benim sen hiç üzme kendini

oy yerimseni bennnnnŞeniz
çok duygulandırdın benii allahrazı olsun
inşallah canım arkdaşın gbi benimde bir sıpam olurkaydirigubbakcemile3
aminnnnnn güsel dileklerin için

oy yerimseni bennnnnŞeniz
çok duygulandırdın benii allahrazı olsun
inşallah canım arkdaşın gbi benimde bir sıpam olurkaydirigubbakcemile3
aminnnnnn güsel dileklerin için

sen kalbini ferah tutAllah isteyene verir hayırlısıyla
demek zamanı var biraz daha senin kac yıl oldu bilmiyorum ama arkadasımın 3 yıl sonra oldu
inşşş sende sıpanı hayırlısıyla tez zamanda kucagına alır bakın teyzeleri oglusuma dersin bak içimden öyle geldi direk yazdım

PAMUKKKKKKKKK akannehir
herkes oğlun olcak diyor satenn hayırlısıyla olsunda erkek kız farketmesss
bugün 2yıl oldu evleneli evlilik yıldönümümüz bugün:asigim:

kızlar ben çıkıyorumm
kendinize cici bakın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back