8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

vay slm kıslar oncelıkle ve cekılış oluyo benım haberım yok olemı ben sıze demedımmı bırı banada haber versın ben kesın varım dıye alacagınız olsun neyse songulcum bende varım ekleyın benıde he bu arada fazla gıremıyorum nete gelısmelerden benı haberdar edersenız sevınırım sımdıden kadınlar gunumuz kutlu olsun cıcışler

Eeee bizim kızların hepsi katılmış, onların hediyeleri geldiğinde ben melûl melûl bakmıyım. Beni de yazabilirsin Songül abla boshayallersmile
Geçen çekilişde çok büyük sürprizler yaşamış, çok güzel arkadaşlar kazanmış, çok da mutlu olmuştum, inşallah bu sefer herkes güzel duygular yaşar boshayallersmile

bende varımmmm :lepi:

ben de varım zemuszemus

Bu 3 ü varken katılmamak olmazdı:nazar:

Ne alacaksınız bana?bayanssulusmile

Tamam 3 lü kurulmuş hazırım kızlar grup tamam okey hadi hep beraber huhuaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

The she canım magıc nerde kadro eksık kuşum yahukaydirigubbakcemile3

Yok eksik kalır mı magic hiç, önceki sayfalara bak görceksin boshayallersmile

Bu 3 ü varken katılmamak olmazdı:nazar:

Ne alacaksınız bana?bayanssulusmile

Evet ben de 3ü de katılmış ben eksik kalmıyım dedim aklinialirimsmile
Benim ne alacağım belli hülya boshayallersmile
Bu sefer de sana çıkarsam bilmiyorumkismile elbise falan isterim, ölçüleri biliyosun, şimdiden başla istersen örmeye, anca çünkü... :roflol:

benim aşkıma sormam lazım önce ,habersiz iş yapmayacakmışım daha.bilmiyorumkismilesuçluyumda bu ara:gitme:

Ben o tarihlerde Ankara'da olacağım ve hastane işlerimiz olacak..Ablamın doğumu var çünkü.O yüzden katılamayacağım.Sizlere iyi eğlenceler..

Son düzenleme:
günaydın hatunlar,bana göre tüm tarihler uygundur.aslına bakarsanız bu çekilişde daha şanslıyız hediye almak konusunda. yılbaşı çeklişlerinde kim ne hediye aldı gördüğümüz için zevkleri az çok tahmin edip ona göre hediye alabiliriz yerimseniben

ben de varııım...şimdi bilgileri speedye ; profil linkime songüle gönderiyorum...

eccem'e de teşekkür ediyorum... haberim yoktu o haber verdi :)

X