8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

bana çıkan kişi inşallah çok uzak birisi olmaz az biraz tanıdığım olsun bide kafa patlatmayım yaw.
zaten sevgililer günü-söz-isteme-doğum günü derken düşün düşün bilmiyorumkismile

bana çıkan kişi inşallah çok uzak birisi olmaz az biraz tanıdığım olsun bide kafa patlatmayım yaw.
zaten sevgililer günü-söz-isteme-doğum günü derken düşün düşün bilmiyorumkismile

evt ya bu seferde tanımadığım biri çıkarsa üzülürüm ben =()

Songül ablacığım, dikkat et kendine, sen bize lazımsına.s.
kızlar burda daha çok vakit geçirmek istiyom ama bu sıralar işler çok acaip...bi yoğun bi sakin şaşkın oldum ben de...
yarın burada olanlarla görüşürüz inşallah
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

banada umarım tanıdıgım biri cıkar hatta yan bürodaki arkadasımda katıldı cekilişe o cıksa cok memnun olurum zemuszemus

ya burdaki adını tam bilmiyorum ama kendi adı sanırım kezban yani o pek ugrayamıyr buralara cok yogun onlar yani ona alacak kişi bana sorabilir

ben yavas yavas toplanıyorum kızlar kursum var bugün işten cıkıp oraya gitcem öptüm hepinizi

herkese iyi akşamlar,bu gece ben de buralardayım.songülcüğüm allah sana kolaylık versin..

iyi akşamlar kızlar.az kaldı.heyecan had safhada.allah songüle kolaylık versin.

:roflol: :roflol: alemsin ablam ya

kızlr bende geldim. bekliyorum sabırsızlıkla. önceki sayfaları takip edemedim. saat kacta belli olacak?

çok hoşsun songül abla :) :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…