8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ayyy bian büyük ikramiye için çekiliş yapılıyomus gibi hissettim nası bi heycansa bendekidedelikafadulden

songül ablacığım rüyamda mügecik diye gördüm ama oda adını değiştirmiş kaydirigubbakcemile3 inşallah sen çıkarsın bana çok çok mutlu olurum valla :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 rüyandamı gördün kız ilahi
banada sanki hunter çıkcakmış gibi geldi bi an
kim çıkarsa çıksın çok mutlu olucam araştırıcam kurbanımı titizlikle :1closedeyes:
çok heyecanlı hihoyyyt

kızlar oğluşum ameliyat olacak idrar deligi yanda oldugu için durumu çok iyi akcigerin büyümesi tamamlanmış şimdilik yogun bakıma alındı yarın gidecem ben kalacam yanında 1 ay boyunca yarın ameliyat olacak dualarınızı esirgemeyin olurmu mart başlarında yanımda kuzum inşallah

Canım Allah sağlık sıhhat versin ikinize de
umarım hiç bir kusur olmadan en güzel şekilde çıkarsınız
Allah analı babalı büyümek nasip etsin bebeğe

umudumsunbebegim canim Allah sifa versin, sorunsuz ameliyat olsun yavrun, hemen de iyilessin insallah.
Merak etme senin dualarin korur onu, sen guclu ol...

kizlar peki hediye gonderimleri 22 subatta mi baslicak? kac gun icinde gonderebilicez?

günaydın arkadaşlarrrr....heyecanla bekliyom ben de çekiliş sonucunu...
umudumsunbebeğim, geçmiş olsun canımbenim

günaydınlar bembeyaz bir afyonkarahisardan hayırlı cumalar hepinize umudumsunbebeğim geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin inşallah bebeğinin dualarım sizinle cnm bende heyecanlıyım bugün çekiliş var ama ben pazartesi öğrenebileceğim ancak çünkü evde bilgisayar yok

günaydın hatunlarr, evveeettt çekiliş bu akşam delikafadulden ayy varya akşam içimden geçiriyordum songül abla bir sürpriz yapsada çekilişi yapmış olsa,yarın sabahda kk yı açtığımda mesajımı okusam diyee delikafadulden delikafadulden

günaydın mooncuğum songül abla öyle yapsa ne güzel olur dimi

ayy evet canım çok hoş olurdu cidden yaa, pazar günü hediyemi almış olurdum.gerçi bizide anlamıyorum,erkenden hediyeyi alacağız da neolacak 22 şubata kadar bekleyeceğiz mecbur kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklar...
bakıyorum kaynatmışsınız ...
hediyeler için acele etmeyin ki,
sonrada gönderme tarihini öne almayalım..

umudumsunbebeğim...Allahım yardımcınız olsun...
sağlıkla kucağına lacaksın,dualarımız yavruna...geçmiş olsun canım...

eee hadi bakalım tahminleri alalım,
kimlerinkitutacak bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…