- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Spedy gonzalezBen geldimmmmm,kurbanımın hediyeleri tamamdır.Anca gelebildik eve.
![]()
teh teh teh büyük ihtimalli demek oda güzelmiş :) hangi ilde kurbanın peki

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spedy gonzalezBen geldimmmmm,kurbanımın hediyeleri tamamdır.Anca gelebildik eve.
![]()
teh teh teh büyük ihtimalli demek oda güzelmiş :) hangi ilde kurbanın peki
Spedy gonzalez
![]()
Şansıma küseyimAma evlisinnnnn benim değilsinnnnnnnn..![]()
Söylersem çember çok daralır ama :26:ama cevap vermedin hangi ilde kurbanın
Kaynatmaya bak almis basini gidiyor topik :) kizlar bi durun hele liste yapmaya erken dahaayrıca kurbanı giremeyenler pek acele etmesin dah iki Hafta var gelir sohbetlere katılır tanıyıp alırsınız hediyelerinizi
Benim katilim de degisse de merak etsem yabi yandan da cok seviyorum kendisini degismesini de istemiyorum aman ya :)
Kaynatmaya bak almis basini gidiyor topik :) kizlar bi durun hele liste yapmaya erken dahaayrıca kurbanı giremeyenler pek acele etmesin dah iki Hafta var gelir sohbetlere katılır tanıyıp alırsınız hediyelerinizi
Benim katilim de degisse de merak etsem yabi yandan da cok seviyorum kendisini degismesini de istemiyorum aman ya :)
Şansıma küseyim![]()
Söylersem çember çok daralır ama :26:![]()
Canım ben biliyorum ya katilimi bilmeyeyim de bana da heyecan olsun diye düşündük bunu. Katilim sizden biriyle kurbanlari degisecekti ama yogun bu aralar giremiyor o yüzden degisim iptal de olabilirnasıl nasıl yani burcumm anlamadım ben.) kurbanın nıe degısıyor acaba km ki kurbanın ımmm .))
bana adres bılgılerı gelmedı kurbanımın bu arada gonderrsın dımı 1 hafta ıcınde canım .) bu hafta hedıyelere bakmaya baslıcam ınss
mmmhh...öyleyse biran önce kesinleşse ya değişim.hem kim değiştirecek?
birde ben adres bilgilerimi göndermiştim ama yazmıyor bilgiler gönderildi diye...acaaba ulaşmadımı ki!!!=???
Canım ben biliyorum ya katilimi bilmeyeyim de bana da heyecan olsun diye düşündük bunu. Katilim sizden biriyle kurbanlari degisecekti ama yogun bu aralar giremiyor o yüzden degisim iptal de olabilir
Sulemem kim degistirecek :) bence de bir an once olsun da iste canim yogunmus gelemiyor :/ ilk mesajı guncellemedim ulasmadiysa kontrol eder isterim senden olur mu :)
Canım hulya abla neden girmiyor
Kıyamam yaa küsme şansına.
Yoksam sen misin benim katilim?![]()
Daralmaz hadi soyle katılım
Olabilir mi acaba ?
Kim bilir ?
Kandıramazsın beni![]()
Hmm kesin sensin,ben de neden bu kıza kanım kaynadı diyordum.
Madem katilimsin hemen ekleme yapayım,biz karı koca tam kahve tiryakisiyiz(Türk kahvesi).![]()
aaa bak sen deyince aklıma geldi şimdiiibende değişik kahveleri meyve çaylarını falan çok severimm
hatta sürekli elimde bi kupam vardır içinde içecek olan, bayılırım öle şeylere
yanii ufacık bir not düşmek istedimm katilimee, kim oldugunu bi türlü çözemedim amaa :26::26: ihtimalleri 10 a falan düşürdüm sanırım
![]()
Hmmmmm iyi oldu öğrendiğim.![]()
Hmm kesin sensin,ben de neden bu kıza kanım kaynadı diyordum.
Madem katilimsin hemen ekleme yapayım,biz karı koca tam kahve tiryakisiyiz(Türk kahvesi).![]()
aaa bak sen deyince aklıma geldi şimdiiibende değişik kahveleri meyve çaylarını falan çok severimm
hatta sürekli elimde bi kupam vardır içinde içecek olan, bayılırım öle şeylere
yanii ufacık bir not düşmek istedimm katilimee, kim oldugunu bi türlü çözemedim amaa :26::26: ihtimalleri 10 a falan düşürdüm sanırım
![]()
beni kandırıyo musun yoksaa ciddi misiinnnnn
![]()