• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Katilime sesleniyoruummmm:

bana iç çamaşırı alırsan tanga falan alma, sevmiyorum araya kaçıyor diye:1:
kırmızı da sevmem, bordo/mürdüm, ekru falan olabîlir. Dantel de severîmmm

iç çamaşırı almaya utanıyorsan, çantamda taşıyacak güzel bir ayna da olur şekerimmm:16:

iç çamaşırı için renk şartımız var mı, yoksa hangi renk istiyorsak onu mu alacagız :44::44:

Gece gecmisi okuyup kendime olasiliklar listesi çıkarayım kendime .
Aklımda kaldığı kadarıyla umran veya asmunikal katılım olabilir :44:

Bende bir ipucu vereyim , sevgili kurbanım evli :27: , yası benden ufak .

kaç yaşındasınnnnn ona göre şüphelencem :52:

benim kurbanım hiç gelmiyo :14:

katilimi de bulamıyom istatik çıkarmam lazım ona da vaktim yok :14: isyeeeeeeeeaaaaaaaannnnnn :47:

Son düzenleme:
Bende tanga istemem sevgili katılım , kilom müsait degil . Eski kiloma dönebilirseniz belki bi daha ki çekilişe :27:

ahaa gizem7 arkadaşımız gelmişş :1::1: benim katil şüphelilerimden biri kendisi :34: çünkü henuz hiç ipucu vermemişşş :52::52:

ohooo burası almış başını gitmiş yine kurbanımda buralardaymış ama katilim nerelerde bilemiyorum :31:

önce kurbanımla ilgili bir ioucu vereyimmm, sonra da katilime ipucu vereyimm :21::21:

kurbanımla ilgili ipucuuuuuuuu, yaşı benim yaşıma yakınnn, ama büyük mü küçük mü söylemeemmmm :24::24:

katilime ipucu daa, çikolatanın her türlüsünü severimm :16: ama bitter ve bademli tercihimdirr :16: bide meyveli yoğurtlu çikolatalar var ya onlardan :16: jelibon bayılırım :16: bir de bonibon çok severim :16::16: ammaa çok yiyorum ben yaaa :47::47:

Back
X