• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

ay şükür yarabbım..
8den beri buraya yazmaya çalışıyorum :27::27::27: kanser olacaktım yahu. yazamıyorum iletilerim gitmiyor... bayram gibi geldi :52: heycanımı içimde yaşadım :9::9:

kurbanımm gönlüne göre birşeyler hazırlıcam. inşALLAH seni memnun edebilirim :16::16:

katilim birşeyler daha eklicem tanıtım sayfasına.. burada ki amacım al demek değil öyle düşünme :( fikir açısından yardımcı olayım diye şeyy edicem :(

benmiyim senin kurbanın?!!!!!!!
tatata taaamm işte geldim :54:

Ayyy bilmem ki şekerim, sen miydin başka arkadaş mıydı yoksaaa:44:

İPUCU!!! Benim kurbanım gizemli biri, ismini bir sır gibi saklıyor canımcığım:29:

ay şükür yarabbım..
8den beri buraya yazmaya çalışıyorum :27::27::27: kanser olacaktım yahu. yazamıyorum iletilerim gitmiyor... bayram gibi geldi :52: heycanımı içimde yaşadım :9::9:

kurbanımm gönlüne göre birşeyler hazırlıcam. inşALLAH seni memnun edebilirim :16::16:

katilim birşeyler daha eklicem tanıtım sayfasına.. burada ki amacım al demek değil öyle düşünme :( fikir açısından yardımcı olayım diye şeyy edicem :(

Kurbanın ben miyim, eğer bensem bir işaret yap:34:
Kolay kolay memnun olmam yani, söyle de yardımcı olayım hediye seçiminde:23:

Ayyy bilmem ki şekerim, sen miydin başka arkadaş mıydı yoksaaa:44:

İPUCU!!! Benim kurbanım gizemli biri, ismini bir sır gibi saklıyor canımcığım:29:

Kurbanın ben miyim, eğer bensem bir işaret yap:34:
Kolay kolay memnun olmam yani, söyle de yardımcı olayım hediye seçiminde:23:

ben mıyım yoksa:)
ismimi yazmamaıstım hiç :D:D

Back
X