- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
baştan böyleyse baya bir katılım olacağa benziyor cnm ben 2013 gelinleri topiğine de duyuru yaptım isteyen olursa gelirİnşallah inşallah bu hafta sonuna kadar kalabalık olalım azıcık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baştan böyleyse baya bir katılım olacağa benziyor cnm ben 2013 gelinleri topiğine de duyuru yaptım isteyen olursa gelirİnşallah inşallah bu hafta sonuna kadar kalabalık olalım azıcık :)
merhaba cnm hoşgelmişsin izmirimizesevdin mi bakalım izmiri
ümrancım hoşgeldin ya ilk aylar değilde 4 aydan sonra çok tatlı oluyor bebişlerilk zamanlar çok ağlıyor keretalarcumartesi günü kuzenimin 6 aylık kızına dadılık yaptım aman allahım oyuncu fıstık kendini nasıl sevdireceğini biliyor valla bayıldım bayıldım zaman nasıl geçmiş hiç anlamadımbende çok istiyorum ama eşim pek sıocak bakmıyor daha erken diye bakalım 1 senemiz dolsun belki bizde yaparız
baştan böyleyse baya bir katılım olacağa benziyor cnm ben 2013 gelinleri topiğine de duyuru yaptım isteyen olursa gelir
kimilerindede tam tersi eşleri istiyor kadınlar istemiyorrabbim aratmasın zamanı gelince eşlerimizde isteyince inş çocuk sahibi oluruzsevdim sevdim cnm gercı pek ısınamadıgım bı semtte otursamda :))) bu arada aynı derttenız bende ıstıyorum bebik eşim biraz daha bekleyelım dıyo :)))
geçen sefer benim katilim pek kk ya girmeyen biriydi o nedenle bulamamıştım ama watsuptan kimliğini gizleyip ulaşmıştı banakatilim yok mu dediğim zamanlarda saolsun yüreğime su serpmiştiinş bu sefer buraya fazla uğrayan biri denk gelirGelsinler tabi ya 30u bulalım diyorum en azından tahmin zor olsun :) Canım çekilişe kadar bende düşünüyorum nasıl yapsam da kendi katilimi de bilmesem diye :)
kimilerindede tam tersi eşleri istiyor kadınlar istemiyorrabbim aratmasın zamanı gelince eşlerimizde isteyince inş çocuk sahibi oluruz
Ben kaçayım şimdilik ders çalışmam lazım. Mola verdikçe gelirim.
geçen sefer benim katilim pek kk ya girmeyen biriydi o nedenle bulamamıştım ama watsuptan kimliğini gizleyip ulaşmıştı banakatilim yok mu dediğim zamanlarda saolsun yüreğime su serpmiştiinş bu sefer buraya fazla uğrayan biri denk gelir
mesaj kutumu 100e tamamlıyım da ben de katılayım:)
merhabaaa
mesaj kutunuzu değil mesaj sayınızı tamamlayacaksınız ki tamamlamışsınız geçmişiniz zaten
hediye çeşidi için belirlenen bi konsept oluyor mu?
evet baktım o linke o yüzden soruyorum herkes benzer şeyler almış önceden belirlenen bi konsept varmıydı diye?
hayır bir konsept yok.. ayrı bir başlık açılacak ve kişiler orada kendilerini tanıtacaklar nelerden hoşlandıklarını yazacaklar.. böylece bize çıkan kişiye hediye alırken çok zorlanmamış olucaz
bi de yılbaşı olduğu için kırmızı iç öamaşırı ve çikolata zorunlu hediyeydi bir de mektup
bu sefer zorunlu neler olucak hep birlikte karar verecekmişiz konu sahibi arkadaşımız öyle demişti
tamam cnm anladım. aklıma gelen soru olursa gene sana danışırım tşkler:)