Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öptüm öptüm balım o benim :) Bu arada küçük prenses benim kardeşim oluyo 6 yaşında daha :)
Yok yok kimse kimseyi öldürmüyor bu katil kurbanına hediye alıyor :) Bizimki başka katil kurban ilişkisi:)
Bende 24 yasındayım evliyim dogma büyüme istanbulluydum ama 7 aydır izmirliyim makyözüm ama çalışmıyorum malesef :))))
günaydınlarrrrr
günaydın kızlar...
Günaydın hanımlar.......
ay burdaki muhabbetlerde ayrı güzel oluyor hafta sonu yoğunluktan giremedim ama yazdıklarınızın hepsini okudum
bende tanımayanlar için tanıtayım kendimi ben gamze doğma büyüme izmirliyim izmir aşığıyım allahtan bir mani gelmezse burda yaşlanıp ölmek istiyorum26 yaşındayım 8 aylık evliyim özel bir şirkette ön muhasebeye bakıyorum ama süt teknikeriyim işimi yapmıyorumyeni arkadaşlarım hoşgeldiniz inş yılbaşı çekilişimiz kadar güzel geçer
hoşgeldin gamze kıskandım sizi ben kendimi tanıtmamıştım bende tanıtayım adım Ümran 24 yaşındayım 16 aylık evliyim aslen urfalıyım ama 13 sene oldu memleketten ayrılalı şuan bende izmir aliağa da oturuyorum devlet memuruyum ve 31 haftalık hamileyim rabbim kısmet ederse inşallah hayırlısıyhla mart ayında bir kızım olacak
merhaba cnm hayırlısıyla saglıkla nasip etsin Rabbim kızını kucagına almayı ne tatlı olur o şimdi maşallah :))
amin canım allah razı olsun ah bi kucağıma alayım her yerinde ısırıcam onu darısı tüm isteyen annelerin başına inşallah
amiiiiinnnn benim yerimede ısır olur mu :)))) ama acıtmaa kıyamammm :))
Merhabalar...
ay burdaki muhabbetlerde ayrı güzel oluyor hafta sonu yoğunluktan giremedim ama yazdıklarınızın hepsini okudum
bende tanımayanlar için tanıtayım kendimi ben gamze doğma büyüme izmirliyim izmir aşığıyım allahtan bir mani gelmezse burda yaşlanıp ölmek istiyorum26 yaşındayım 8 aylık evliyim özel bir şirkette ön muhasebeye bakıyorum ama süt teknikeriyim işimi yapmıyorumyeni arkadaşlarım hoşgeldiniz inş yılbaşı çekilişimiz kadar güzel geçer
sen eskilerdemişsin cnm ben yeniyim bende izmirliyim ama 7 aylık izmirliyim ben henüz :)))
amin canım allah razı olsun ah bi kucağıma alayım her yerinde ısırıcam onu darısı tüm isteyen annelerin başına inşallah
Herkese güzel bir gün diliyorum canlarım.Katılımı bol bir gün...