- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
evett yılbaşında da olmuş kaçırdım onu çok hoşuma gittii
aynen bende kacrdım ılk defa burda bı cekılıse katılıyorum bakalım nasıl olacak :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett yılbaşında da olmuş kaçırdım onu çok hoşuma gittii
aynen bende kacrdım ılk defa burda bı cekılıse katılıyorum bakalım nasıl olacak :))
benimde ilk o yüzden çok heyecan yaptım :)))
bendee bendee
hem hastasın hem temızlık mı yapıyon ...hemde benı ekın bugun oylemı ozge hanıııııııımmmm ((((((((((((
bebekim ben ciddi temizlik yapsam erkenden bitermi :))) süpürge tuttum toz aldım napayım duramadım kac gundur hastayım bsey yapamıyorm :2::2::2::2:
:2::2::2: üstüne hapşururu senıde hasta ederi bak :))))
benide ekleyyiiiin :)))))))))
Selam burada muhabbet ediyoruz ve sonra çekilişle hediyelesiyoruz
DDoğru mu anlamisim?
Kısaca kendimi tanıtayım.
33 yaşındayım,evliyim,ev hanımıyım ve İstanbul'da yaşıyorum.
Eğlenceli bir çekiliş olmasını dilerim tüm katılanlar için.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sorabilirsinz tabi canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
ay burdaki muhabbetlerde ayrı güzel oluyor hafta sonu yoğunluktan giremedim ama yazdıklarınızın hepsini okudum
bende tanımayanlar için tanıtayım kendimi ben gamze doğma büyüme izmirliyim izmir aşığıyım allahtan bir mani gelmezse burda yaşlanıp ölmek istiyorum26 yaşındayım 8 aylık evliyim özel bir şirkette ön muhasebeye bakıyorum ama süt teknikeriyim işimi yapmıyorumyeni arkadaşlarım hoşgeldiniz inş yılbaşı çekilişimiz kadar güzel geçer
hoşgeldin gamze kıskandım sizi ben kendimi tanıtmamıştım bende tanıtayım adım Ümran 24 yaşındayım 16 aylık evliyim aslen urfalıyım ama 13 sene oldu memleketten ayrılalı şuan bende izmir aliağa da oturuyorum devlet memuruyum ve 31 haftalık hamileyim rabbim kısmet ederse inşallah hayırlısıyhla mart ayında bir kızım olacak
Evet Sur doğru anladın seni de görmek isteriz burada :)
Ben seni daha büyük hayal etmiştim nedense :) Hani yaşı 40larda olan ama taş gibi hatunlar varya onlardan işte
Selam burada muhabbet ediyoruz ve sonra çekilişle hediyelesiyoruz
DDoğru mu anlamisim?
40'a bişey kalmadı aslında.
40'a bişey kalmadı aslında.
Ekliyorum hoşgeldin :))))