- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Yok canım,bizde durum biraz tuhaf.
Eşimin ismi çoğunlukla kadın ismi olarak,benim ismim ise çoğunlukla erkek ismi olarak kullanıyor.
Bir yere gittiğimiz de yada bir işlem yaptırırken benim ismimle eşime .....bey,bana da eşimin ismiyle ...... Hanım diye hitap ediyorlar.
Biz alıştık bu duruma ama ilk tanışmalar da biraz tuhaf oluyor.
Hadi biriniz olsa neyse de ikinizin de öyle olması nasıl denk gelmiş yahu, büyük şans
Ama ülkemizde çok sık rastlanan bir durum, e sonuçta sen de sitede yeni değilsin. Aaa aramızda erkek var demez ismini gören
Bu arada ben de geçenlerde duydum. Portakal ve ördek diye isim var çok komiğime gitmişti
Portakal ve ördek mi???
Aşmışlar olayı..
Ben genelde alışkınım tuhaf isimlere. Ama bunlara katıla katıla gülmüştüm.
Bir de yosma diye isim vardı. İcra takibindeki bir borçlumuzdu sanırım
günaydın kızlarrrrrrrrrrsabahın köründe kalkıp temzliğe baslayıp bu saatte anca bitiren tek manyak benmyimmm yaaa derdim neydiiiiii
Günaydın,ellerine sağlık canım..
günaydın kızlarrrrrrrrrrsabahın köründe kalkıp temzliğe baslayıp bu saatte anca bitiren tek manyak benmyimmm yaaa derdim neydiiiiii
eee napıyosunuz kımse yokmuuu bu arada herkese Hayırlı Cumalar
Bi an önce pazartesi gelse de öğrensek kimin çıktığını yaa.
Hemen alışverişe koşucam sanırım
Bu arada nasılsın meslektaşım
Hmmm telde gönderildiğini bilmiyordum bak,bilgilendirdiğin için sağol canım.
Ben ismimi nasıl yazıcam yaa,yanlış anlaşılabilir.:26:
Yok canım,bizde durum biraz tuhaf.
Eşimin ismi çoğunlukla kadın ismi olarak,benim ismim ise çoğunlukla erkek ismi olarak kullanıyor.
Bir yere gittiğimiz de yada bir işlem yaptırırken benim ismimle eşime .....bey,bana da eşimin ismiyle ...... Hanım diye hitap ediyorlar.
Biz alıştık bu duruma ama ilk tanışmalar da biraz tuhaf oluyor.
iyiyim canım bi taraftan bi dilekçe çiziktirmeye çalışıyom bi taraftan size bakıyom
bugünnü cuma olması da yrı bi güzelsen de iyisin inşallah
unisex isimler çok valla ben de merak ettim şimdi ismini
Keşke o enerjiden azıcık da bana gelse. Sabahtan beri yaptığım şeyler, yatağı toplamak, kahvaltı yapmak ( tosttan ibaret) ve bilgisayarın başında oturmak
iyiyim canım bi taraftan bi dilekçe çiziktirmeye çalışıyom bi taraftan size bakıyom
bugünnü cuma olması da yrı bi güzelsen de iyisin inşallah
boşver sen yapma bebişinle otur yorma kendını ben sanırım kafayı kırdım sabah kalkar kalmaz temzlk yaptım odaların şeklini değiştirdm zorum neysedaha yeni bitti ama bütün enerjimi erkenden bitirdim :))) :44:
Geçen gün kargo geldi...
Kargoyu getiren x bey e paket var dedi..
X benim dedim
Hadi ben neyse de kocama x hanım denerek bana bakılması çok kötü oluyor.
Geçen gün kargo geldi...
Kargoyu getiren x bey e paket var dedi..
X benim dedim
Hadi ben neyse de kocama x hanım denerek bana bakılması çok kötü oluyor.
İyiyim çok şükür. Keşke bende de iş olsa da çiziktirsem, canım sıkılıyor evde
boşver sen yapma bebişinle otur yorma kendını ben sanırım kafayı kırdım sabah kalkar kalmaz temzlk yaptım odaların şeklini değiştirdm zorum neysedaha yeni bitti ama bütün enerjimi erkenden bitirdim :))) :44:
iş olunca insan yoruluyor evde otursam keşke diyo.. ama olmayınca da sıkılıp az iş olsa keşke diyo
ben de bu aralar bunaldım ara ara geliyolar bana uzaklaşasım var gel değişelim şu anki vaziyetleri
Şimdi kendine bir yorgunluk kahvesi yaparsın,alırsın kahveni eline,uzatırsın ayaklarını ohhh miss.
Zaten pek bi nazlıyım, yormam kendimi. Ama popom acısı sabahtan beri oturmaktan
Evde olma kısmını verebilirim ama bebişimi veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?