8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

resimmler karıştı kızlar o bebek arkadaşındı benim kızım bu
maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
Eki Görüntüle 1055602
Allahim ya cirkiiiiiiin yirim ben onu :) tu tu tu masallah nazar degmesin canim:)
Benim uzun süredir ertelenmiş düğün de 4 Mayıs'ta. Hediye yollama o haftaya denk gelmezse katılırım yine ben de.

Hayirli olsun canim musmutlu yillar sizi bekliyor olsun insallah:)

Bana bak ayagini surtmeyi unutma burada sirada bekleyenler var

Ne mutlu oldum bugun topige girince ya :) keyfim yoktu iyi geldi iki guzel haberi alinca :)

Allahim ya cirkiiiiiiin yirim ben onu :) tu tu tu masallah nazar degmesin canim:)

Hayirli olsun canim musmutlu yillar sizi bekliyor olsun insallah:)

Bana bak ayagini surtmeyi unutma burada sirada bekleyenler var

Maşallah 41 kere , Allah emanet olsun kuzun
Bakmaya kıyamadım ,isteyen herkese nasip olsun

Bu arada sana çok kolay gelsin güzel anne

çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin

napıksınııızz kızlar yaaa ne zamandır topıge bakamadım ıyımısınız??? anaammm bebısımız mı oldu ALLAH analı babalı buyutsun darısı tum ısteyenlerın başta benim başıma buarada yenı cekılısler var mı katılmak ısterıııııııımmmmmmmmm

ümran cnm kızın pek bir tatlı maşallah yaradan özenmişte yaratmış annelik nasılmış müsait olduğunda duygularını öğrenmek isterim cnm rabbim isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip eder inş

Maşallah subhanallah
Ümrancım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Oyyy maşallah kuzumuza

Popişini kaşı da nazar değmesin
Allah analı babalı büyütsün, çok iyi bir insan olsun, merhametli vicdanlı dosdoğru olsun.

çok teşekkür ederiz teyzeleri True cim sancı çekerken sana ve kkdaki tüm arkadaşlarıma isteyen herkese dua ettim inşallah sende yavrunu kucağına alıp fotosunu bizlerle paylaşırsın

yeni çekilişiş var mI

selam topııııııııııkkk kımsecıkler yokmus burda yaaa.......bende merak edıyorum yenı çekılıs var mı yok mu? yaza merhaba cekılısı yapılacaktı ne oldu burdan daha oncede yazmıstım ama cevap gelmedı :))))))))))))))))) huhuuuuuuuuuuuuu

bende bekliyorum çekilişi ama unuttular topiği

cesmi sen yap çekilişi be bacımm
beceriklisindir sen yaparsın

ha bu arada geçen gün sana maçta yazmıştımya evlendin mi naptın merak ettim de ondan yazmıştım gelişme varmı nurdanım

kuzum aslında ben dagıldık diye biraz mutsuzum o yuzden çekiliş yapmak pek içimden gelmiyor valla ne yalan söyleyim ama herkes isterse yaparız neden olmasın

ayy kuzum yok evlenmedim hatta bizim iş baya bozuldu sanırım 2 haftayı geçti görüşmüyoruz beyefendi kafa dinleyecekmiş kafası önüne düşesicee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…