8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Elif Nisa gelmiş hoş gelmiş
Umran hayırlı olsun , gözünüz aydın
Allah sizlerle beraber sağlıklı , huzurlu ,güzel bir ömür nasip etsin .
Bahtı açık olsun inşallah

Prenses gelmiş yaşasın :) Allah analı babalı büyütsün canım doya doya öp kokla bizim için:)

cnm benim çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar tabi öperim koklarim

hahaha maşallah
senin mi emin misin bebişlerde karışmış olmasın
saçlı doğmuş benim gibi maşallahh
yok bu defa eminim ve bu benim meleğim evet canım saçlı doğdu kuzum

hay allah başka kıza çirkin dedim

bu daha çirkinmiş ki zatenn ne zaman sevmeye gelecem ben bunu yaaa :84:

her zaman beklerim teyzesi

oy oyy maşallah Anneli babalı sağlıklı mutlu bir hayat yaşar inşallah, gözün Aydın ümrancım Sen de iyisindir umarım.

teş.ederim canım bende çok şükür iyiyim 2mizdede sıkıntı yok allahıma şükürler olsun

ümranım bebişine koskocaman bi maşallah çok güzel çok
arkadaşının bebeği de çok güzel ikisi de upuzun mutlu bi ömür yaşasınlar inşallah
Allah isteyen herkese versin
düğün tarihi yaklaşan arkadaşlar da çok heyecanlıdır şimdi, en güzel zamanlar

Benim uzun süredir ertelenmiş düğün de 4 Mayıs'ta. Hediye yollama o haftaya denk gelmezse katılırım yine ben de.

anaa topiğin ilk gelini de geliyoorrrr gelinlik de hallolur kuzum üzülme sen

ee yeni çekiliş yapıyor muyusz ne zaman yapıyoruz

Sa kızlar nasılsınız

ümran tebrik ederim. rabbim analı babalı büyütsün.. inşALLAH beketiyle evinizi şenlendirir

joker.. tebrik ederim canım.. bir yastıkta kocayın rabbim huzurlu aşk dolu bir yuva nasip etsinn

gelir gelir inşallah ben gelinliğimi düğüne 1.5 ay kala aldım

Ben de 1,5 ay kala aldım :)) iki hafta içinde gelecekti, gelmedi. :26: Onu bekliyorum, alıp sipariş verip beklediğimiz şeyler var. başka da eksiğimiz yok zaten nikah olalı çok oldu. Ev yaptırdığımız için düğün yapamamıştık.

resimmler karıştı kızlar o bebek arkadaşındı benim kızım bu
maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

Maşallah 41 kere , Allah emanet olsun kuzun
Bakmaya kıyamadım ,isteyen herkese nasip olsun

Bu arada sana çok kolay gelsin güzel anne

Benim uzun süredir ertelenmiş düğün de 4 Mayıs'ta. Hediye yollama o haftaya denk gelmezse katılırım yine ben de.

Bir ömür beraberce mutlu , huzurlu, sağlıklı olun , heyecanınız ve sevginiz daim olsun inşallah :123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…