- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar hayırlı cumalar canlar
bende yeni çekilişte olmak isterim allahın izniyle
benide unutmayın lütfen
ne zaman çekiliş yapıcaz canlar
Günaydınlarrr
yaz kızımmm cesminazzz bendee varımmmmm
hayırlı cumalarr
müdür zeyy olacak ama sen aklımdasın ben özel olarak ilgilenecegim seninle merak etme
şu yeni çekilişi yapalım artık
tamammmm pekiiii beklioreee bennn
günaydınlar bu aradaaaa
selam kızlar sonunda meleğime Elif Nisa'm kavuştum Nazzzzzııııımmmmm kızıma kavuştum duy beni 1Nisan da şaka gibi hayatımıza girdi isteyen herkese dua ettim rabbim herkese anneliği tattırsın İnşşşşaalllllllllllllllllaaaaaaaah
selam kızlar sonunda meleğime Elif Nisa'm kavuştum Nazzzzzııııımmmmm kızıma kavuştum duy beni 1Nisan da şaka gibi hayatımıza girdi isteyen herkese dua ettim rabbim herkese anneliği tattırsın İnşşşşaalllllllllllllllllaaaaaaaah
Elif Nisa gelmiş hoş gelmişselam kızlar sonunda meleğime Elif Nisa'm kavuştum Nazzzzzııııımmmmm kızıma kavuştum duy beni 1Nisan da şaka gibi hayatımıza girdi isteyen herkese dua ettim rabbim herkese anneliği tattırsın İnşşşşaalllllllllllllllllaaaaaaaah