8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

günaydınlar hayırlı cumalar canlar

bende yeni çekilişte olmak isterim allahın izniyle

benide unutmayın lütfen

günaydınlar hayırlı cumalar canlar

bende yeni çekilişte olmak isterim allahın izniyle

benide unutmayın lütfen

ne zaman çekiliş yapıcaz canlar

hoşgeldin canımm :KK3::KK3:

aslında yavaştan toplanmamız lazım çekiliş için ama pek uğrayan yok o sebeple tam tarihi bilemiyorum, toplaşıorsak inşallah karar veririz bigun :KK31:

selam kızlar nasılsınızz :KK16::KK16::KK16:

zeynep seni tebrikte edemedim. hep aklımdaydı :KK31::KK31: rabbim analı babalı büyütsün :KK16:

Kizlaaaaaaarrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni çekilişi kim düzenliyo yeni bi arkadaş buldum çekilişe katılcak heyecan bastı yapalım artrık şu çekilişi:KK53::KK53::KK53::KK53:

Selam kızlar...

Herkes dağılmış, ben de giremiyordum ne zamandır.
Paşamın gelmesine az kaldı malum. Hazırlık, alışveriş derken fırsat bulamadım.
Göbeğimin kocaman olması nedeniyle yeni çekilişe katılamayacağım sanırım.
Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum yeni çekilişte

selam kızlar sonunda meleğime Elif Nisa'm kavuştum Nazzzzzııııımmmmm kızıma kavuştum duy beni 1Nisan da şaka gibi hayatımıza girdi isteyen herkese dua ettim rabbim herkese anneliği tattırsın İnşşşşaalllllllllllllllllaaaaaaaah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızlar sonunda meleğime Elif Nisa'm kavuştum Nazzzzzııııımmmmm kızıma kavuştum duy beni 1Nisan da şaka gibi hayatımıza girdi isteyen herkese dua ettim rabbim herkese anneliği tattırsın İnşşşşaalllllllllllllllllaaaaaaaah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm benim çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş:KK16::KK16:

Eliff Nisaa mmmm gelmiş yaşasıınnnn :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: duaların da kabul olsun inşallahhh :KK16::KK16: Umranımmm güzel anneemmmm Rabbim kızınla sana ve eşine sonsuz mutluluklar nasip etsinnn :KK16::KK16: o melek kokulu çok çok öp benim için olur muuu :KK69: :KK69:

Prenses gelmiş yaşasın :) Allah analı babalı büyütsün canım doya doya öp kokla bizim için:):nazar::nazar::nazar::KK31::KK31:

En Büyük KK
Elif Nisa gelmiş hoş gelmiş :nazar:
Umran hayırlı olsun , gözünüz aydın
Allah sizlerle beraber sağlıklı , huzurlu ,güzel bir ömür nasip etsin .
Bahtı açık olsun inşallah :KK16:

X