8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

bu kez ben de katılmak istiyorum hep geç duyuyordum çekilişleri beni de alın listeyee:KK16:

evett yaa yeni bi çekiliş yapalımm yoksa herkes kopup gidecekk :KK53::KK53:

ayrıca sadece çekiliş için girmişiz gibi çekiliş birri herkesler topiği bırakıp dagıldı, teessuflerimi sunuyorum herkese :KK14:

Yeni çekilişte ben belki olmayabilirim kızlar :KK14:
Nisan ayından itibaren çok fazla doğumgünü, yıldönümü, düğün müğün var, her şeye hem maddi hem de fiziksel olarak yetişemeyebilirim :KK14:

En başta nisan ayında sevgilimin doğumgünü ve onun 1 hafta öncesi de hem tanışma hem de sevgililik yıldönümümüz :KK69::KK69::KK69:

Yeni çekilişte ben belki olmayabilirim kızlar :KK14:
Nisan ayından itibaren çok fazla doğumgünü, yıldönümü, düğün müğün var, her şeye hem maddi hem de fiziksel olarak yetişemeyebilirim :KK14:

En başta nisan ayında sevgilimin doğumgünü ve onun 1 hafta öncesi de hem tanışma hem de sevgililik yıldönümümüz :KK69::KK69::KK69:

hay allah üzüldüm canım yaa :KK50::KK50: işin içine maddiyat girince ısrar da edemiyorum ama bi yolunu bulursan seni de aramızda görmeyi çok isterim ben :KK50:
geldim geldim :KK16:
herkesler iyidir inşallah

hoşgeldin özgecimmm :KK16::KK16:
Ben de geldimkiiii :KK3:

hoşgeldin canımm :KK16::KK16:

Canlarim sizleri cok kocaman öpüyorum giremiyorum girsem kalamiyorum yoğun bi dönemdeyim unutmayın beni sakın. Bu arada ben araniza donene kadar dagilmayin sakin:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X