• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

bence yeni çekilişi başlatalım böyle çok sıkıcı olmaya başladı :43:

günaydın kızlar :16:
bence de çekiliş moduna girilebilir sankiii
anca toplanırız :26:

bu kez ben de katılmak istiyorum hep geç duyuyordum çekilişleri beni de alın listeyee:16:

evett yaa yeni bi çekiliş yapalımm yoksa herkes kopup gidecekk :53::53:

ayrıca sadece çekiliş için girmişiz gibi çekiliş birri herkesler topiği bırakıp dagıldı, teessuflerimi sunuyorum herkese :14:

Yeni çekilişte ben belki olmayabilirim kızlar :ssz:
Nisan ayından itibaren çok fazla doğumgünü, yıldönümü, düğün müğün var, her şeye hem maddi hem de fiziksel olarak yetişemeyebilirim :14:

En başta nisan ayında sevgilimin doğumgünü ve onun 1 hafta öncesi de hem tanışma hem de sevgililik yıldönümümüz :69::69::69:

Yeni çekilişte ben belki olmayabilirim kızlar :ssz:
Nisan ayından itibaren çok fazla doğumgünü, yıldönümü, düğün müğün var, her şeye hem maddi hem de fiziksel olarak yetişemeyebilirim :14:

En başta nisan ayında sevgilimin doğumgünü ve onun 1 hafta öncesi de hem tanışma hem de sevgililik yıldönümümüz :69::69::69:

hay allah üzüldüm canım yaa :50::50: işin içine maddiyat girince ısrar da edemiyorum ama bi yolunu bulursan seni de aramızda görmeyi çok isterim ben :50:
geldim geldim :16:
herkesler iyidir inşallah

hoşgeldin özgecimmm :16::16:
Ben de geldimkiiii :3:

hoşgeldin canımm :16::16:

Canlarim sizleri cok kocaman öpüyorum giremiyorum girsem kalamiyorum yoğun bi dönemdeyim unutmayın beni sakın. Bu arada ben araniza donene kadar dagilmayin sakin:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back