Kızlar sakin olur musunuz???
Çiçek burada kişisel söylenen bişey yok canım ama 2 hafta geçti hediyelerin kargolanma süresinin başlamasından, ondan önce de 1 haftalık bi süreç vardı çekiliş belirlendikten sonra. Huzursuzlanmakta haklı kızlar kusura bakma. Ama bu sana yada ona yönelik bişey değil göndermeyen herkes için geçerli bi durum.
Ağzımı açmayayım kimse kırılmasın o kadar çok kişi için o kadar çok söylenecek şey var ki aslında. Tatlı başladık sonuna yaklaştık tatlı bitirelim lütfen.
Rosa, prenses huzursuz olacak sen böyle sinirliyken ama:26::26:
rose hakkaten hangı kargoyla yollayacağımı sana sorcam pardonda..
artı katılım değilsin kurbanım değilsin , sanane?
senı ne rahatsız etti onu anlayamadım hala??
rose kurbanımdan özür dilemem gereklıyse tlf denen bısey var burda yazmam mı lazım. illa herseyı senın görmen mı lazım?
Beni neyin rahatsız ettiğini anlayacak kapasitede değilsen bir şey demiyorum. İllaki katilin ya da kurnbanın olmam gerekiyor demekki rahatsız olmak için haha
Yazdığım onca şeye verdiğin cevaba bak. Çok komik çoook
komikse kendi kendine gülmeye devam et:)
Evet canım, cevapların çok komik olduğu için gülüyorum zaten. Merak etme sen
devam et o zaman eğlenmeye :) sıkıntı yok...
ne güzel birilerinin gülmesine vesile olmuşum... hoşça kal.
teşekkür ederım tartıssakta ıyı dileklerle vedalaşabiliyoruz.ne güzel:)
neyse işin özü kusura bakmayın böyle bır konu için sayfaları doldurdum ama (biri yazsa bende ınanmazdım ve kızardım) ve yıne cok klıse olcak ama hakkaten cok deli bi işteyim kızlar yaaa
hayır yani kımse burda dünyayı kurtarmıyor.2 gun gec alacak dıye ne bu hiddet.
benım olduğumu bılmıyormussunuz ama yok bunlar kaldı sunlar kaldı dıye nıckım süreklı yazılıyor.
yanı kurbandan cok başkaları rahatsız olmuş.
zaten kurbanıda anlamıyorum 1 ay gırmedı bu hafta girdi.
evet kargocu çağrılabılırdı ama ben ptt tercıh ettım.onlar çağrılmıyor. sizin sehırde farklıysa bılemem...
iki çekilişe evet katıldım bunun durumla ılgısı yok.
Bence konuyu değiştir, iş konusunu yani
Hanımefendi üslubunuza dikkat edin.kızlar yanı bir çekilişe katıldım burnumdan getırdınız.
yalnız gırmeyen sohbete katılmayanlarda hedıye bekleme zamanı forma sık sık yazar olmuşlar.
işlerimin durumu son zaman değişti ve ben cekılıs tarıhını kargoya verme gununu diğer cekılısle karıştırdım. onunkını hemen yolladım.( o kişide 1 martta teslım almasına rağmen sesı solu yok)
burdakı arkadasıda bıraz daha bısey alır mıyım dıye beklettim.
hakkaten saolun.
ne cekılışmış.
bunun sorumlulukla ne ılgısı var onuda anlamadım.
sabah başlıyorum ve gecelere kadar çalışıyorum. 2 bına otemde kargo ama gıdemeyıncede gıdılmıyor.
eşiminde haberı yok, olsa onlada kargolatabılırdım.
konuşacak konu bulamayanlar bunu konuşmuşlar bugun....
bugun yorumlarınızı görünce şoklar içinde kaldım.
Haydeeee neler olmuş neler :2:
Ben de teeee ne zaman gönderdim hediyeleri, kurbanım hala hediyelerini almamış :2:
Açıkçası bu çekilişte benim de elim böğrümde kaldı kurbanımdan dolayı..
FakatkKatilciğime ve hediyelerime laf söyletmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?