KesinlikleKuzuuu kavuşmuşsun nihayet hediyeciklerine, hadi gözün aydın
Biz her ay bi çekiliş yapalım en iyisi
Sağol tatlımgünaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
yaaa yolla bir an önce yazık bizeee
ayyy hadi gözün aydın biz beklemedeyiz malesef halajookerinde kesesine bereket çerçevene mumlarına ve nihalene bayıldımm gğüle güle kullan
son haliyle katil adaylarım;
altinkaya35 (evli demiş)
toredo
raptiye (şal seviyo demiş)
cicek22
Günaydın :))
olabilir aslında :) iyi fikir
Sağol kuzum benim.Hülya abla hediyelerin çok güzel güle güle kullan :)
Jooker kesene bereket canım
Geçmiş olsun fıstık, dikkat et kendine.Günaydın kızlaaaarrrr
Normalde bu saatte günaydın demem ama uyanalı 1 saat olmadı daha.
Aşının ağrısı, dilimin yanığı, öksürük falan derken gece uyuyamamıştım.
Kalktım ki saat 11 olmuş, eşim merak edip aramış sesim çıkmayınca.
Adam alışık değil ki, haftasonu onu bile uyutmam
Bugün yine dışarı çıkmam gerekebilir, buralarda olmazsam merak etmeyin
Teşekkür ederim 2 numaralı katil adayım..3 te tutturdum ama jookeriGözün atdın kavuşmuşsun hediyelerinesağlıkla kullan.
Jooker cebine bereket
Geçmiş olsun , çok yorma kendini
Ben de öyle düşünüyorum..İnsanın belli bahaneleri olabilir ama toredo yılbaşı çekilişinde de hiç uğramamıştı diye hatırlıyorum.Benim mazeretim vardı ve bunu Burcu'ya bildirdim çekilişin ilk sıralarında, mazerete, hastalığa hayhay ama biz sadece hediye için katılmıyoruz bu etkinliğe.Şahsım adına öyle söyleyim ya da.Aslında bir dahaki çekilişi yapmak isterim çünkü ben daha sertim bazı konularda, olmazsa olmaz kurallar koymak lazım, ama işte veletimden çok sık vakit bulamıyorum.Yoksa bir dahaki çekilişi ben yapardımtoredo ve raptiye hiç gelmiyor
çiçek geliyodu.. onu ben elemişim bi sebepten ama neden bilmiom
diğerlerine burcu mesaj atsın cidden.. unutmuş olmasınlar..
bi dahaki çekilişe de aktif olmayanları katmayalım bence
Raptiye ile çiçeği gördüm ben arada-sırada yazıyorlardı.İlk başlarda sanırım raptiye sohbete gelmiş, çiçeği de gördüm ben.Ama toredonun belki 1 belki de 2 mesajı var sadece.Diğer çekilişte de mevzusu olmuştu .Onu merak eden kurbanı var, e bir de katili var.Bunları düşünmek lazım.Raptiye geliyodu arada cicekte oyle canim onlarin bilmesi gerekiyor toredoya geçen hafta soyledim gondericem dedi. Olmadi ulasirim tek tek ama can sıkıcı bi durum bu. Bi dahaki cekilisi kim yaparsa aklinda bulunsun ugramayacaklar gelmesin bi daha.
hülya cnm hediyelerin çok güzel güle güle kullan inş
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
yaaa yolla bir an önce yazık bizeee
ayyy hadi gözün aydın biz beklemedeyiz malesef halajookerinde kesesine bereket çerçevene mumlarına ve nihalene bayıldımm gğüle güle kullan
son haliyle katil adaylarım;
altinkaya35 (evli demiş)
toredo
raptiye (şal seviyo demiş)
cicek22
Valla bende bugün kurbanıma yazdım merak etmesin diye cumaya kadar göndrermiş olurum olabildiğince girmeye çalştım kimseyi mağdur etmemeye çalıştım ama benimde kolim gelmedi daha ses de yok :)
toredo ve raptiye hiç gelmiyor
çiçek geliyodu.. onu ben elemişim bi sebepten ama neden bilmiom
diğerlerine burcu mesaj atsın cidden.. unutmuş olmasınlar..
bi dahaki çekilişe de aktif olmayanları katmayalım bence
Ay resmen kimse gelmemiş bugün hediyeleri gelenler neden uğramıyooo
çiçek evli demiş..
raptiyede bi kere geldi şalları seviyor dedi..
bencede konuya 2 günde bir gelme zorunluğu olmalı..
şahsen ben çok konuşmadığım muhabetimin olmadığı birinden hediye almak çok hoşuma gitmez
Bdv ne demek gülüm?
Bir Derdim Var topiği canım çok heyecanlı konular var millet orda takılıyo hehe
bugün herkes bdv üye olmuş
sana katılıyorum..cicek22 diğer hediye topiğine çok sık giriyo belki başta karıştırdı burayada adını yazdırdı..
çünkü bende başta öyle olmuştum iki topiğede adımı yazdırmıştım sonra farkettimki iki ayrı çekilişmiş daha çekiliş olmadan ordan adımı sildirdim burası daha samimi geldineyse ya kısmet çokta önemli değil napalım
ilginçç.. büyük konuşmak istemiyorum ama bence evlilik bu olmamalı..
yok artık öyle bişi olamaz herhalde..
ben naza sorayım çiçeğe yazsın bi :26::26::26:
naber ahaliiiii
çok olaylı bi boşanma duruşması yaşadım şuan pert durumdayım
Valla bende bugün kurbanıma yazdım merak etmesin diye cumaya kadar göndrermiş olurum olabildiğince girmeye çalştım kimseyi mağdur etmemeye çalıştım ama benimde kolim gelmedi daha ses de yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?