- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
ayyhh....geçmiş olsun.hem hamile hem sıcak süt seviyor fakat dilini yakıyor.tıpkı bir kedi misali
O kadar ısındığını farkedememişim. Hüpletince yanıverdim birden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyhh....geçmiş olsun.hem hamile hem sıcak süt seviyor fakat dilini yakıyor.tıpkı bir kedi misali
O kadar ısındığını farkedememişim. Hüpletince yanıverdim birden
merhaba hatun kişiler
net bağlantımda sorun var bir kaç gündür...giremiyorumm sürekli düşüyorumm siteden...
hediyler gelmeye devam ediyor demek....benim kurbanım da bekliyenlerden yarın gönderecem paketleri ni inşaallah...perşembe günü elinde olur hayırlsısıyla inşaallah...mektubum kaldı yazılacak:97::97:
Merhaba kızlar
Nurlum ve Ümran hediyelerinizi güle güle kullanın :)
Rosalede ve Seyrenin keselerine bereket ellerine sağlık
Selam fıstıklar, şükür ben de kavuştum hediyelerime..Katilim jooker idi.Kendisinin gönlüne sağlık, kesesine bereket..
Bu vesileyle tanışmış olduk kendisiyle..Mesajlaşıyor ve konuşuyoruz aramızda duygusal şeyler olabilirTabii ben biraz daha az samimi konuşmayı becerebilirsem
Canım çok teşekkür ederim..
Kızlar Haziran'da Yaza merhaba konseptiyle hediyeleşme olacak ya, Nisan'da da Bahara Merhaba Çekilişi mi yapsak? Sevdim ben bu hediyeleşmeleri
merhaba hatun kişiler
net bağlantımda sorun var bir kaç gündür...giremiyorumm sürekli düşüyorumm siteden...
hediyler gelmeye devam ediyor demek....benim kurbanım da bekliyenlerden yarın gönderecem paketleri ni inşaallah...perşembe günü elinde olur hayırlsısıyla inşaallah...mektubum kaldı yazılacak:97::97:
Selam fıstıklar, şükür ben de kavuştum hediyelerime..Katilim jooker idi.Kendisinin gönlüne sağlık, kesesine bereket..
Bu vesileyle tanışmış olduk kendisiyle..Mesajlaşıyor ve konuşuyoruz aramızda duygusal şeyler olabilirTabii ben biraz daha az samimi konuşmayı becerebilirsem
Canım çok teşekkür ederim..
Kızlar Haziran'da Yaza merhaba konseptiyle hediyeleşme olacak ya, Nisan'da da Bahara Merhaba Çekilişi mi yapsak? Sevdim ben bu hediyeleşmeleri
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
yaaa yolla bir an önce yazık bizeee
ayyy hadi gözün aydın biz beklemedeyiz malesef hala jookerinde kesesine bereket çerçevene mumlarına ve nihalene bayıldımm gğüle güle kullan
son haliyle katil adaylarım;
altinkaya35 (evli demiş)
toredo
raptiye (şal seviyo demiş)
cicek22
Ben istanbuldan dedim kuzu :)
Günaydın herkese
Kızlar bende hediyelerimi dün kargoya verdim
hadi yaaaaa benim profildede istanbul yaziyyy ama orda yaşamıyorum artık..
ozaman son haliyle katil adaylarım;
toredo
raptiye (şal seviyo demiş)
cicek22
kime gönderdin
sen hejirayı neden silmiştin:26:
kime gönderdin
sen hejirayı neden silmiştin:26:
Çünkü ona söyledim kurbanımın kim olduğunu