- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
KesinlikleKuzuuu kavuşmuşsun nihayet hediyeciklerine, hadi gözün aydın
Biz her ay bi çekiliş yapalım en iyisi
Sağol tatlımgünaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
yaaa yolla bir an önce yazık bizeee
ayyy hadi gözün aydın biz beklemedeyiz malesef hala jookerinde kesesine bereket çerçevene mumlarına ve nihalene bayıldımm gğüle güle kullan
son haliyle katil adaylarım;
altinkaya35 (evli demiş)
toredo
raptiye (şal seviyo demiş)
cicek22
Günaydın :))
olabilir aslında :) iyi fikir
Sağol kuzum benim.Hülya abla hediyelerin çok güzel güle güle kullan :)
Jooker kesene bereket canım
Geçmiş olsun fıstık, dikkat et kendine.Günaydın kızlaaaarrrr
Normalde bu saatte günaydın demem ama uyanalı 1 saat olmadı daha.
Aşının ağrısı, dilimin yanığı, öksürük falan derken gece uyuyamamıştım.
Kalktım ki saat 11 olmuş, eşim merak edip aramış sesim çıkmayınca.
Adam alışık değil ki, haftasonu onu bile uyutmam
Bugün yine dışarı çıkmam gerekebilir, buralarda olmazsam merak etmeyin
Teşekkür ederim 2 numaralı katil adayım..3 te tutturdum ama jookeriGözün atdın kavuşmuşsun hediyelerine sağlıkla kullan.
Jooker cebine bereket
Geçmiş olsun , çok yorma kendini
Ben de öyle düşünüyorum..İnsanın belli bahaneleri olabilir ama toredo yılbaşı çekilişinde de hiç uğramamıştı diye hatırlıyorum.Benim mazeretim vardı ve bunu Burcu'ya bildirdim çekilişin ilk sıralarında, mazerete, hastalığa hayhay ama biz sadece hediye için katılmıyoruz bu etkinliğe.Şahsım adına öyle söyleyim ya da.Aslında bir dahaki çekilişi yapmak isterim çünkü ben daha sertim bazı konularda, olmazsa olmaz kurallar koymak lazım, ama işte veletimden çok sık vakit bulamıyorum.Yoksa bir dahaki çekilişi ben yapardımtoredo ve raptiye hiç gelmiyor
çiçek geliyodu.. onu ben elemişim bi sebepten ama neden bilmiom
diğerlerine burcu mesaj atsın cidden.. unutmuş olmasınlar..
bi dahaki çekilişe de aktif olmayanları katmayalım bence
Raptiye ile çiçeği gördüm ben arada-sırada yazıyorlardı.İlk başlarda sanırım raptiye sohbete gelmiş, çiçeği de gördüm ben.Ama toredonun belki 1 belki de 2 mesajı var sadece.Diğer çekilişte de mevzusu olmuştu .Onu merak eden kurbanı var, e bir de katili var.Bunları düşünmek lazım.Raptiye geliyodu arada cicekte oyle canim onlarin bilmesi gerekiyor toredoya geçen hafta soyledim gondericem dedi. Olmadi ulasirim tek tek ama can sıkıcı bi durum bu. Bi dahaki cekilisi kim yaparsa aklinda bulunsun ugramayacaklar gelmesin bi daha.