- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
kim senın kurbanın....?????
bekliyorum ablamerhaba hatun kişiler
net bağlantımda sorun var bir kaç gündür...giremiyorumm sürekli düşüyorumm siteden...
hediyler gelmeye devam ediyor demek....benim kurbanım da bekliyenlerden yarın gönderecem paketleri ni inşaallah...perşembe günü elinde olur hayırlsısıyla inşaallah...mektubum kaldı yazılacak:97::97:
Çünkü ona söyledim kurbanımın kim olduğunu
Selam fıstıklar, şükür ben de kavuştum hediyelerime..Katilim jooker idi.Kendisinin gönlüne sağlık, kesesine bereket..
Bu vesileyle tanışmış olduk kendisiyle..Mesajlaşıyor ve konuşuyoruz aramızda duygusal şeyler olabilirTabii ben biraz daha az samimi konuşmayı becerebilirsem
Canım çok teşekkür ederim..
Kızlar Haziran'da Yaza merhaba konseptiyle hediyeleşme olacak ya, Nisan'da da Bahara Merhaba Çekilişi mi yapsak?Sevdim ben bu hediyeleşmeleri
Gunaydin hatunlar :)
yoğurdu üfleyerek ye .atalarımızın dediği gibi...
minnak hamiş kedi seniiiii
Selam fıstıklar, şükür ben de kavuştum hediyelerime..Katilim jooker idi.Kendisinin gönlüne sağlık, kesesine bereket..
Bu vesileyle tanışmış olduk kendisiyle..Mesajlaşıyor ve konuşuyoruz aramızda duygusal şeyler olabilirTabii ben biraz daha az samimi konuşmayı becerebilirsem
Canım çok teşekkür ederim..
Kızlar Haziran'da Yaza merhaba konseptiyle hediyeleşme olacak ya, Nisan'da da Bahara Merhaba Çekilişi mi yapsak?Sevdim ben bu hediyeleşmeleri
Günaydın kızlaaaarrrr
Normalde bu saatte günaydın demem ama uyanalı 1 saat olmadı daha.
Aşının ağrısı, dilimin yanığı, öksürük falan derken gece uyuyamamıştım.
Kalktım ki saat 11 olmuş, eşim merak edip aramış sesim çıkmayınca.
Adam alışık değil ki, haftasonu onu bile uyutmam
Bugün yine dışarı çıkmam gerekebilir, buralarda olmazsam merak etmeyin
selam kızlarrr
oyyy benim güzel katilimmmm senin katilden ses seda yok mu daha
yok malesef3 e indirdim en son...
toredo
raptiye (şal seviyo demiş)
cicek22
toredo ve raptiye hiç gelmiyor
çiçek geliyodu.. onu ben elemişim bi sebepten ama neden bilmiom
diğerlerine burcu mesaj atsın cidden.. unutmuş olmasınlar..
bi dahaki çekilişe de aktif olmayanları katmayalım bence
günaydın canım bizim katillerimiz kimse onlara özel mesaj atıp hatırlatma yaparmısın belki girmiyolardır topiğe
Toredo gonderecekti en son unuttugunu sanmiyorum. Digerlerine de ulasirim kizlar ama haftasonu yada bu hafta yolladı ise anca ulasir elinize.
Toredo gonderecekti en son unuttugunu sanmiyorum. Digerlerine de ulasirim kizlar ama haftasonu yada bu hafta yolladı ise anca ulasir elinize.
hiç uğramayanlar belki gönderim tarihini de bilmiyodur
peki canım bekliycez napalım
Merhaba kızlar
Nurlum ve Ümran hediyelerinizi güle güle kullanın :)
Rosalede ve Seyrenin keselerine bereket ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?