- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
Şirin bulduğum için kullandım ben onu yorgunluk anlamına mı geliyordu ki
Ya yarın ya pazartesi canım :) Cinayet demeyelim ama ya kötü duruyor bizim katiller kurbanlarına hediye alan cinsten
tü bana cık cık cık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yarın ya pazartesi canım :) Cinayet demeyelim ama ya kötü duruyor bizim katiller kurbanlarına hediye alan cinsten
tü bana cık cık cık
''kafamda deli sorularr kolayca sevemiyorum'' Hilal Allah seni ne etmesin durduk yere serdar ortaçı hatırlattın bana
sanırım yarın belli olacak ama tam blmıorum bende merak ıcerısındeyım :))
Sevgılı Topık baskanım bana mesajınızda mecburu hedıyelerden bahsetmemıssınız ???? onlarıda ogrenebılırmıyım.... bırde mesela anladıgım kadarıyla bana bırı cıkacak cekılısde sansıma artık :) ben onun zevklerıne hoslantısına gore bırseyler alıcam artı zorunlu hedıye yapıcam sonra onun adres bılgılerını sızden alıp ona kargoluyacam .... pekı en son gonderım tarıhı ne zaman? yada bellı suresı olacak mı?
ben bugun pek mı enerjıkım yaaa :) bugun mısafırlerım gelıcektı aksamdan hazırlık yaptım sonra ıptal oldu (( ne guzelde hazırlanmıstım yavvv kaldım burda ot gıbı bırde arkadaslarım var benım benı hep ekip duranlar onlarıda bır kasık suda boğasım gelıyor ek ek ek nereye kadar yaa sıkıldııııııımmmmmmmmmm
Sevgılı Topık baskanım bana mesajınızda mecburu hedıyelerden bahsetmemıssınız ???? onlarıda ogrenebılırmıyım.... bırde mesela anladıgım kadarıyla bana bırı cıkacak cekılısde sansıma artık :) ben onun zevklerıne hoslantısına gore bırseyler alıcam artı zorunlu hedıye yapıcam sonra onun adres bılgılerını sızden alıp ona kargoluyacam .... pekı en son gonderım tarıhı ne zaman? yada bellı suresı olacak mı?
Bende niye sallanmaya başladım durduk yerde diyorum ya meğersem bilinçaltım şarkıyı hatırlatmış bana
Canımmmm nasılsın düzeldi mi aranız?? Kalabalıklaşıyoruz evet :)
ben bugun pek mı enerjıkım yaaa :) bugun mısafırlerım gelıcektı aksamdan hazırlık yaptım sonra ıptal oldu (( ne guzelde hazırlanmıstım yavvv kaldım burda ot gıbı bırde arkadaslarım var benım benı hep ekip duranlar onlarıda bır kasık suda boğasım gelıyor ek ek ek nereye kadar yaa sıkıldııııııımmmmmmmmmm
ben de sıkkınlık , can sıkıntısı diye biliyorum . Yanlış olabilirim tabi
Doğru anlamışsın canım. İlk mesajda geçen çekilişte alınan hediyeler var fikir sahibi olabilirsin oradan da. Zorunlu hediyeler çikolata, mektup ve çamaşır olarak belirledik. Çamaşırı alamam dersen ayna ve tarak gibi seçeneklerimizde var.
hee koca kafa sabah günaydın hayatım die msj yazmış bende günaydın dedim yeter ona o kadar artık ne zaman keyfi gelir de tekrar msj yazar bilmiyorum ilgilenmiyorum da kendisiyle
kalabalık olalım çok kalabalık olalım
o arkadaşların ısırsın seni e mi :)))
tamamdır canım dogru anlamısım ılk cekılısdekı hedıyelerede baktım bıraz once fıkır edındım yanı :)) cok heycan bastı ılk defa boyle bır seye kaılıyorum daha once ılk okulda katılmıstım o zamanda kım kıme dum duma herkes bırılerıne hedıye verırdı...sen bızlere haber verıceksın dıme bırde 8 marta kadar mı yollıycaz hedıylerımızı
ayyy kafanı sısırıyorum kusura bakma ben cok tez canlıyımda
Olmasın da insallah ,Bilemedim şimdi ben onu:26: Çok şükür sıkıntım yok ama
Saçmalama canım soracaksın tabi :) Ohoo bu heyecan ne ki çekilişten sonra gör bide :) Ben çekilişi yapıp özelden hepinize haber vericem sizde çaktırmayacaksınız kime hediye aldığınızı tabi :) Sonra Şubat sonu gibi 20si civarı kargolamaya başlarız hediyelerimizi.
Olmasın da insallah ,
bende uyandırdığı izlenim öyle , bilemedim bende
Koca bebek bunlar ya yada sevgilimin dediği gibi tripcanlar
İnşallah canım ya artalım birazcık daha eğlenceli olacak o zaman :)
ızmırdeyıııım :))) buyrun gelın yakınsanız