(O biçim beddua)
Kızlar oğlanlarla öpüşüp duruyor ahretliğim ne utanma kalmış ne arlanma tühh,ben benimkini evlendikten bir hafta sonra gördüydüm..
Cıbıl cıbıl dolanıyorlar kızlar bizim zamanımızda böylemiydi ahretliğim.
Tesekkur ederim caniiim darisi seninde basina.benim katilimde hedişlerimi göndermiş yarın sizinle paylaşıcammmmya bu arada benim katilim kötü bi rahatsızlık geçirmiş hastanede yatmış 2 3 gün çok üzüldüm kendisine :26::26:
beğenir kuzummmmmm
hediyelerin çooooookkkkk güzeeeellll güle güle kullan canım
çok mutsuzum kızlar
bugün telefonuma yeni kılıf aldım çok beğenerek.. neyse taktım
sonra otobüse bincektim ve tel elimden düştü.. resmen tekerlek üstünden geçti
ekranı çatladı mahfoldu
eşimin hediyesiydi çok seviyodum telefonumu.. yapılır mı yapılırsa kaça yapılır hiç bilmiyom
off off
Vışşşş laflara bak sen hele uyyyi.
Hey yavrum hey yemenimizi burnumuzun üstüne çekerdik gııızzz,eteğin altına şalvar giyerdik mahsus çirkin giyerdik göz goyan olmasın deyi.vay yavrum vay belimiz kambur kaldı gençlikte oramız buramız belli olmasın deyi eğilmekten, benim torunla geçen bazara çıktık, daha 15 yaşında ahretliğim,bana diyo ki babaanne, sence silikonlu mu alıyım silikonsuz mu?Gıızzz bu yaşta silikon mu yaptıracan dedim de,, Hahayy babanne ne cahilsin sütyeni soruyom demez mi ..Vay anam vay babam ben nerelere gidem.
çok mutsuzum kızlar
ekranı çatladı mahfoldu
eşimin hediyesiydi çok seviyodum telefonumu.. yapılır mı yapılırsa kaça yapılır hiç bilmiyom
off off
Cana geleceğe mala gelmiş,üzülme canım.çok mutsuzum kızlar
ekranı çatladı mahfoldu
off off
Kıyamam yaa, kendi nazarın mı değdi naptı
üzülme canımcım,mala gelsin zarar.ne marka?benım arkadasında gecenlerde catlamıstı tamamen.çocugu yapmış.teli yaptırmadı,fazla para istemıslerdı .hatırlıyorumda.
sen sıkma canını sana bişey olmasın
çok mutsuzum kızlar
ekranı çatladı mahfoldu
off off
Ikinci uyelikli biri vardi cNim ama cekilise dahil degildi. Ayni kisiden mi bahsediyoruz acaba neydi ismi?Kızlar katilimde yazmıştım bayağı ama ser veriyo sır vermiyor. Çok güzel ve çıtı pıtı benim katilim çok şeker
Geranio saha evvel yazdıysan eğer kaçırdım ,
tanıtım topiğinde ikinci üyelik yazan pasif bir kullanıcı var . Haberiniz var değil mi ? Ne olacak merak ettim ?
hepsi çok güzel güle güle , sağlıkla kullan canım hediyelerini
Çok yormuşsun canım kendini , yarın toparlanırsın inşallahçok da annenin aferinleri kendine getirir seni
çok mutsuzum kızlar
ekranı çatladı mahfoldu
off off
Cana geleceğe mala gelmiş,üzülme canım.
Üzüldüm canım ya
umarım tamir ederler
cana geleceğine mala gelsin bitanem , sıkmamaya çalış canını
Ikinci uyelikli biri vardi cNim ama cekilise dahil degildi. Ayni kisiden mi bahsediyoruz acaba neydi ismi?
Oyy kiyamam kendi kendine nazar mi degdirdin acaba? Bi sor canim servisine cok pahali bisey degilse yaptırırsin
kapağı çok beğenerek almıştım değdi sanırım.. herkes canın sağolsun diyo haklılar ama hediye işte ondan kıyamıyom
s4 canım.. kimbilir kaç isticekler şimdi
Dilosum39 ben dmin gördüm , aynı kişide muhtemelen . SonlardaIkinci uyelikli biri vardi cNim ama cekilise dahil degildi. Ayni kisiden mi bahsediyoruz acaba neydi ismi?
Oyy kiyamam kendi kendine nazar mi degdirdin acaba? Bi sor canim servisine cok pahali bisey degilse yaptırırsin
Onu bende gördüm canım,sahi onun kurbanı ne olacak?Dilosum39 ben dmin gördüm , aynı kişide muhtemelen . Sonlarda
Dilosum39 ben dmin gördüm , aynı kişide muhtemelen . Sonlarda
Onu bende gördüm canım,sahi onun kurbanı ne olacak?
Geranio saha evvel yazdıysan eğer kaçırdım ,
tanıtım topiğinde ikinci üyelik yazan pasif bir kullanıcı var . Haberiniz var değil mi ? Ne olacak merak ettim ?
:
ne bir ses ne de haber gelmiyor artık senden
öylece kalakaldım,
kargo hasretiyle ben.
bir yabanci selamin ile evde kapalı kaldım,
kendi ellerimle ben beni kederlere saldim....
(burası nakarat)
yok öyle el gibi durma gönder ah,
bana hediyeler çok yakışııırrr..
İyi bari , şaşırdım görünceO cekilise dahil degil kizlar rahat olun :))
kapağı çok beğenerek almıştım değdi sanırım.. herkes canın sağolsun diyo haklılar ama hediye işte ondan kıyamıyom
s4 canım.. kimbilir kaç isticekler şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?