ayıp ettin ablaa, al sana çeşme sözüçok zengin olunca ilk işim sana bi koli elma şekeri yollamak olacak
Ben Hülya'dan bir yaş büyüğüm,bana da teyze deyin..
Sen zengin olana kadar.Kargocu geldiğinde ben sallanan sandalyede, kucağımda en az benim kadar yaşlı bir kediyi seviyor olurum.Adını falan da okuyamam kutunun üstünden, gözümde muhtemelen kavanoz dipli bir gözlük olur.Takma dişlerime yapışmazsa yerim o elma şekerlerini.
La tamam vazgeçtim elma şekerinden falan amanın hevesim kaçacak, soğuyacağım senin yüzünden elma şekerinden.Lütfen ama ço kseverim ben elmaşekerini, gönderemiyosun madem soğutma
true teyzemi diyelimmm
öle deme ablaa yaa o kadar okudum mimar oldum ben, 5 bilemedin 10 seneye tamamdır o iş ben zengin oluruumm
Canın sağolsun kuzu napıyım ben de bön bön bakıyom o mu bu mu diye..Hööff..hulyaa tsk ederim. alinti yapamadim
ben.dun.sanada katil diye asiliyodum.dimi
adim cikacak topikte :):):)
Şu sıralar romatizmalarım azdı ahretliğim,nereye geliyim?
Gel ahretliğim gel, elma rendeliyorum, malum dişler kesmiyor rendeleyip kaşık kaşık yeriz.Ondan sonra da sallarız bi Kalsiyum sandoz oohh değme keyfimize
La tamam vazgeçtim elma şekerinden falan amanın hevesim kaçacak, soğuyacağım senin yüzünden elma şekerinden.Lütfen ama ço kseverim ben elmaşekerini, gönderemiyosun madem soğutma
Canın sağolsun kuzu napıyım ben de bön bön bakıyom o mu bu mu diye..Hööff..
Dohtırmı? Bekar mı?benim torun var bekar ona uapalım yoksa evleneceği yok.Hastanedeyim ben, takma dişlerimi dün kovaya koymuştum, kovaya bir güzel çamaşır suyu koyup yerleri sildim sonra da tuvalete döktüm..Alzemier başladı hafiften.Yeni diş yaptırıyom sana da baktırıveririz bizim torunun arkadaşı var dohtır, pek eyi, pek eyi, gel sen de bi görün.Dayınlar nasııı güülüüümmmm?
Dohtırmı? Bekar mı?benim torun var bekar ona uapalım yoksa evleneceği yok.
cesmi naz canım bu elma şekeri nasıl biticek
Ben de torunu face den dürtiyim o zaman kızz,alnına ne yazıldıysa o ben bunu bilir bunu söylerim.E Allah yazdıysa olur elbet,o zaman ben çocuğa imeyl atıyım, olmadı watşapdan yazarım bunlar yarın muhallebicide buluşur hem muhallebi yerler hem kaynaşırlar gııızzzz
Ben de torunu face den dürtiyim o zaman kızz,alnına ne yazıldıysa o ben bunu bilir bunu söylerim.
valla ben bi yerden sonra direk dış şekerlerini kaşıma gözüme bulaştıra bulaştıre yedimsonra da elmasını kemirdim
ben azıcık kemirip geri koydum gündüz yerim artık
Hastanedeyim ben, takma dişlerimi dün kovaya koymuştum, kovaya bir güzel çamaşır suyu koyup yerleri sildim sonra da tuvalete döktüm..Alzemier başladı hafiften.Yeni diş yaptırıyom sana da baktırıveririz bizim torunun arkadaşı var dohtır, pek eyi, pek eyi, gel sen de bi görün.Dayınlar nasııı güülüüümmmm?
ben azıcık kemirip geri koydum gündüz yerim artık
Ablalarim teyzelerim dikkatinize overlok makinasi ayaginiza geldi. hali kilim yolluk paspas kenarina haliflex kenarina overlok çekilir. 5 dk yapilir hemen teslim edilir.
:-D:-D:-D:-D:-D
Şimdi uçacam ha! Ne canımızı çektirip duruyonuz yav, hadi biz neyse hamişler var burda aaaa
nazzz anlayamazsin benikatilini bilememk onu aramak heryerde herkese sulanmak ne demek biliyomusun
araya araya bulsam izini sarkisi bizim sarkimiz olsu katilim
hulyaa tsk ederim. alinti yapamadim
ben.dun.sanada katil diye asiliyodum.dimi
adim cikacak topikte :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?