Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kızmadan yazıyorum, hadi gerçek katilin hakkında kandırmadan oyun oynamadan gerçek bir ipucu ver bakalım, herkes versin yav, zaten az kaldı şurda ne olur azıcık ipucundan? Üzmeyin ablanızı.Sadece Melinda'dan şüphelendim başka yokEğer onun hediyelerini de başkası yayınlarsa bilemim
Çeşminazın ipuçları benim çok kafamı karıştırıyor :26: eğer bi ipucusu blöf değilse benim katilim kendisi
Tamam kızmadan yazıyorum, hadi gerçek katilin hakkında kandırmadan oyun oynamadan gerçek bir ipucu ver bakalım, herkes versin yav, zaten az kaldı şurda ne olur azıcık ipucundan? Üzmeyin ablanızı.Sadece Melinda'dan şüphelendim başka yokEğer onun hediyelerini de başkası yayınlarsa bilemim
Çeşminazın ipuçları benim çok kafamı karıştırıyor :26: eğer bi ipucusu blöf değilse benim katilim kendisi
Al işte girmiyor dedin bi de. Pöfff benim katil tam muammaabla ben hep ipucu veriyorum kii hamile değil dedim, kitapları seviyormuş dedim, benim baglantılı oldugum bi şehirde yaşıyor dedim bi ipucu daha veriyimm, burda açık açık kim oldugunu söylesem de görmez çünkü pek girmiyor kendisi
hadi bakalımhediyeyi bugun gönderdim yarın ortaya çıkar kurbanımın kim oldugu
Al işte girmiyor dedin bi de. Pöfff benim katil tam muamma
ikramaya birakma ellerimi
nazz true eskiden bir numarali katil adayimdi..condan. papucunu dama attim. ona tugbayla mutluluklar dilerim
Güle güle kullan wertx :)
o kılıf mı telefon mu tablet mi ne ayol öyle o
Hepsi birbirinden güzeller canım,iyi günlerde kullan inşallah.
Hepsi çok güzel , iyi günlerde kullan canım
benim katilim kim asmunikalcim :44:
Hediyelerini güle güle kullan canım , gözün aydın
evet canim sirinyerdeyim sende mu :))) ne guzel burda bir cok izmirli arkadasla tansiyorum yaaa :)
benim katilciğim bugün hediyelerimi göndermiş...yarın elimde olurmuşş...ya amante ya melinda ya da wertx:44::44::44: hanginizsiniz katilimm başka kimseyi görmedimm bugün gönderdim diyenn...çıkın ortayaa
araştırmıcam diyorum amaa zorla dürtüyorsunuz benii yaaa
katilimin watsapı yokmuşş kimin watsapı yok asmunikal sen bilrisinn kim sence benim katilimm deyiver helee:26::26::26:
En son ipucu olmadı,benimle değılsın.abla ben hep ipucu veriyorum kii hamile değil dedim, kitapları seviyormuş dedim, benim baglantılı oldugum bi şehirde yaşıyor dedim bi ipucu daha veriyimm, burda açık açık kim oldugunu söylesem de görmez çünkü pek girmiyor kendisi
hediyeyi bugun gönderdim yarın ortaya çıkar kurbanımın kim oldugu
nazzzz hamile degilim. kitap okuyorum.. ve senle baglantili sehirdeyiz. ayy sakamisin sennn. seni silmistim benn
Hediye topiğinin linkini atar mısınız size zahmet bana eziyet