Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hadi senin de gözün aydın , güzel günlerde kullanben geelldiiimmmmm
bütün hediyelerime kavuştum tabi kiii ama siz biraz daha meraklanın ben önce aç karnımı doyuracagımm
Eyvahhh bende paketlemedim şimdi düştü jeton.:18:
Akşama halledeyim bende.
Eyvahhh bende paketlemedim şimdi düştü jeton.:18:
Akşama halledeyim bende.
İyi günlerde kullan inşallah canım,falkon kesene bereket.yükledim canımmmmm hediyelerimii
Yardıma değil ama kahvemi içmeye gel.ufaklıkları da getir.Ooo hadi senin de gözün aydın , güzel günlerde kullan
yardıma geleyim mi kardeşim :)
Sen yazmasan bende unutacaktım.Kuzum ben hediyelerin içine de koymayı unuttummm :26:
İyi ki aklıma geldi
Tamam canım ne güzel olurYardıma değil ama kahvemi içmeye gel.ufaklıkları da getir.
yükledim canımmmmm hediyelerimii
aaa biz seni ne zaman çekiştirdik ki ben hiç yapmam öyle
paketlerimi evdeyken çok seviyodum az ama kaliteli şeyler almaya çalıştım:18::18::18: şimdi sönük kaldı sanki :18::18::18: oysa fiyonklarını bile kendim yapmıştım :18:
Eki Görüntüle 986194
güle güle kullan cnm gözün aydın falkonunda kesesine bereket zevkli hatunmuş :)))
Evet cok guzeldir falkoncum da masallah, eski katilim benimyaa biz ikimiz senle benm katilim kim die konuşup dedektiflik yapıyorduk ya o ara eğlenmiş sanırım hain katilimm
leennn hele bi görüşecegimiz zaman bunlardan getirme bana uçururm kelleniiii
eveett çok sevkli hatunmuş benim katilimm, ayrıca kendisi de pek güzel laf aramızda kesesine bereket hepsini çok zevkle kulanacagım hatta şuan kupamı kullanıyorum bile
Teşekkürler mutlukız :) ben de akşama paylaşıcam fotoları nasipsecanım benim seninde hediyelerin gelmiş galiba sende güle güle kullan canım
gönderen arkadaşımın da kesesine bereket olsun inşallah
yükledim canımmmmm hediyelerimii
yaa biz ikimiz senle benm katilim kim die konuşup dedektiflik yapıyorduk ya o ara eğlenmiş sanırım hain katilimm
eveett çok sevkli hatunmuş benim katilimm, ayrıca kendisi de pek güzel laf aramızda kesesine bereket hepsini çok zevkle kulanacagım hatta şuan kupamı kullanıyorum bile
hee anladım :)
benim katilim de dibimdeymiş yahu ama nasıl ipucu takip ettiysem bulamamışım :) ama sankim o da azıcıkın kandırıkçılık yapmış
Neden olmasın ki?Tamam canım ne güzel olur
Evet cok guzeldir falkoncum da masallah, eski katilim benim
Sen yazmasan bende unutacaktım.