- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katilcikim beniiiiim geraniom, bak nasıl da tahmin ettim ama seni
Kuzucummm yaaaa çok duygulandım inan. Özellikle bilekliğimle kolyeme bayıldımm Minişimi bile düşünmüşsün. O kadar emek harcamışsın, çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık, kesene bereket Çok mutlu ettin beni
Bu arada o isimli mini merdane de benimmiş işte beniiiim
Melinda canım , hediyeleri iyi günlerde kullan . Hepsi çok güzel
Kuzucummm yaaaa çok duygulandım inan. Özellikle bilekliğimle kolyeme bayıldımm Minişimi bile düşünmüşsün. O kadar emek harcamışsın, çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık, kesene bereket Çok mutlu ettin beni
Hoşgeldin canım,evet hediyeler gitmeye başladı kurbanlara.Ne oluyor kızlar , katiller ortaya mı çıktı ? Kargolarını gönderdi mi herkes :26:
Ne oluyor kızlar , katiller ortaya mı çıktı ? Kargolarını gönderdi mi herkes :26:
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım,evet hediyeler gitmeye başladı kurbanlara.
Hoşgeldin canım,evet hediyeler gitmeye başladı kurbanlara.
Gonderimlere basladik canim :) herkes gondermedi henüz ayin sonuna kadar vakit var
Ne oluyor kızlar , katiller ortaya mı çıktı ? Kargolarını gönderdi mi herkes :26:
Seninde mi ilk çekilişin nurlum?Bu organizasyonun en heyecanlı anı bu anlarmış .
:)))))paketler yavaş yavaş geliyor nurlum :)
hadi kızlar hediyeleriniz elinize ulaştıysa topiği canlandırın foto bekliyoruz
Çok mu belli oluyorSeninde mi ilk çekilişin nurlum?
Kendime benzettim de,bende senin gibiyim.Çok mu belli oluyor
Bugün ki kargolar sanırım hep çalışan hatunlara gitti,akşama koyarlar bence fotoları canım.:26:hadi kızlar hediyeleriniz elinize ulaştıysa topiği canlandırın foto bekliyoruz
Kurbanim birazdan foto ekleyecek :)))
ben geelldiiimmmmm
bütün hediyelerime kavuştum tabi kiii ama siz biraz daha meraklanın ben önce aç karnımı doyuracagımm