- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Katilcikim beniiiiim geraniom, bak nasıl da tahmin ettim ama seni
Kuzucummm yaaaa çok duygulandım inan. Özellikle bilekliğimle kolyeme bayıldımmMinişimi bile düşünmüşsün. O kadar emek harcamışsın, çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık, kesene bereket Çok mutlu ettin beni
Bu arada o isimli mini merdane de benimmiş işte beniiiim
Melinda canım , hediyeleri iyi günlerde kullan . Hepsi çok güzel
Kuzucummm yaaaa çok duygulandım inan. Özellikle bilekliğimle kolyeme bayıldımmMinişimi bile düşünmüşsün. O kadar emek harcamışsın, çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık, kesene bereket Çok mutlu ettin beni
Hoşgeldin canım,evet hediyeler gitmeye başladı kurbanlara.Ne oluyor kızlar , katiller ortaya mı çıktı ? Kargolarını gönderdi mi herkes :26:
Ne oluyor kızlar , katiller ortaya mı çıktı ? Kargolarını gönderdi mi herkes :26:
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım,evet hediyeler gitmeye başladı kurbanlara.
Hoşgeldin canım,evet hediyeler gitmeye başladı kurbanlara.
Gonderimlere basladik canim :) herkes gondermedi henüz ayin sonuna kadar vakit var
Ne oluyor kızlar , katiller ortaya mı çıktı ? Kargolarını gönderdi mi herkes :26:
Seninde mi ilk çekilişin nurlum?Bu organizasyonun en heyecanlı anı bu anlarmış .
:)))))paketler yavaş yavaş geliyor nurlum :)
hadi kızlar hediyeleriniz elinize ulaştıysa topiği canlandırın foto bekliyoruz
Bugün ki kargolar sanırım hep çalışan hatunlara gitti,akşama koyarlar bence fotoları canım.:26:hadi kızlar hediyeleriniz elinize ulaştıysa topiği canlandırın foto bekliyoruz
Kurbanim birazdan foto ekleyecek :)))
ben geelldiiimmmmm
bütün hediyelerime kavuştum tabi kiii ama siz biraz daha meraklanın ben önce aç karnımı doyuracagımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?