- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
teşekkürler :)güle güle kullan..
elma dilimi listemde yoktun zaten
joker sende yoksun
ne hayal kırıklığı canım benim oyle dusunmeMaalesef karnımdaki sıpadan dolayı fazla dışarı çıkıp istediğim gibi alışveriş yapamadım.
Umarım ufak tefek hediyelerim seni hayal kırıklığına uğratmaz canım.
Bu arada kargo paketimi açıp kontrol ettikleri için mektubu yollamama izin vermediler.
Kim olduğumu sms ile bildirdim bittere. Mektubumu online olarak ileteceğim
akşama koyarım canım,burdaki pclere resim atamıyorum ubuntu mudur nedir oyle bir program var telimi tanımıyorAkşam mı koyacaksın fotoları canım?merak ettim sanırsam.
Canım güle güle kullan hediyelerini
Gozun aydin canim bekliyoruz en kisa zamanda fotograflari :))
hadi gözünaydın canım darısı bize inş.elmadilimi canım kesene bereket
sanırım bende katilime bir şarkı sözü yazmaya başlayacağım çünkü ne aradı nede ipucu verdi ah ah
Kalpten gotureceksin beni kuserim bakDoğru duymuşsun,benim mektupta iki satırdan oluşuyor.
Olabilirim de olmayabilirim de.
Parada anlasirsak neden olmasinYakında popçular senden şarkı almak isterler
bitti artık unuttun mu
haftalarca avuttuğunu
bu hasretin süresi yok
bir gün sona eresi yok
Ah artık sona erdiri ver katilimmmmm
Topikte ki hatunlar şair oldu.bitti artık unuttun mu
haftalarca avuttuğunu
bu hasretin süresi yok
bir gün sona eresi yok
Ah artık sona erdiri ver katilimmmmm
bilmem sanırımKalpten gotureceksin beni kuserim bak
Parada anlasirsak neden olmasin
Ahh ah canim unuttular mi acaba bizi :/
aahhhh aaaahhhh başımı alıp nerelere gidemmmTopikte ki hatunlar şair oldu.
Bu da çok iyimiş ya Ümran.
Hoşgeldin sevgili katilim..Tünaydınnn kızlaarr bugun geciktimm :))) kargom cıkmıs yola dün aksam katilciğim öyle dedi bugun yada yarın bende olur sanırımmm
Tünaydınnn kızlaarr bugun geciktimm :))) kargom cıkmıs yola dün aksam katilciğim öyle dedi bugun yada yarın bende olur sanırımmm
Elmadiliminden elma şekeriafiyetle yicem onu
e hadi gözün aydın :)
Ay gülmekten idrarım geldi yaa.kralına çatarım
belaya batarım
topikte seni bekleyerek uyuklama yaparım
senin için K A T İ L İ M
Ay gülmekten idrarım geldi yaa.
hadi gözünaydın canım darısı banaKatilcikim beniiiiim geraniom, bak nasıl da tahmin ettim ama seni
Kuzucummm yaaaa çok duygulandım inan. Özellikle bilekliğimle kolyeme bayıldımmMinişimi bile düşünmüşsün. O kadar emek harcamışsın, çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık, kesene bereket Çok mutlu ettin beni
Güle kullan canım,iyi günler de inşallah.Katilcikim beniiiiim geraniom, bak nasıl da tahmin ettim ama seni
Kuzucummm yaaaa çok duygulandım inan. Özellikle bilekliğimle kolyeme bayıldımmMinişimi bile düşünmüşsün. O kadar emek harcamışsın, çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel, eline emeğine sağlık, kesene bereket Çok mutlu ettin beni
Bu arada o isimli mini merdane de benimmiş işte beniiiim
Katilcikim beniiiiim geraniom, bak nasıl da tahmin ettim ama seni
Bu arada o isimli mini merdane de benimmiş işte beniiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?