Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaaa kandırık yapmıyorsan eğer ben değilim ki o zaman.
Ben başındn beriseni katilim sanıyordum, büyük hayal kırıklığı yaşayacağım o zaman
![]()
Eki Görüntüle 986274
evet kızlar bugün yola çıkan paketimin dış görünümü. acaba kime gidiyooorr?
Eki Görüntüle 986277
bu da hediyelerrumarım beğenirsin sevgili kurbanım.
![]()
gelicem gene Berfin tatlım...bugün evdeyim sanırım çatkapı bir komşum gelmezse ya da çağırmazsa...
demek bir numaralı şüphelinim...:44::44:ama sölemem çatla meraktan
az kaldı yakında öğrenirisn kimmiş katilin
aslında çarşıya gitmem lazım ama bugün yarın mümkün değil...artık haftasonuna eşimi kandırabilirsem kalan hediyeciklerimi alırımm
bu sefer kesin kaçtım ve birkaç saat yokumm![]()
Faytonda 'Annemlerin arabası nerde?' diye sordu Mehmet. 'Arkada kalmıştır, gelirler' dedi Hadım İbrahim Paşa. 'Durdurun arabayı' dedi Mehmet. 'Bundan sonra validenizi göremeyeceksiniz' dediler. Çocuğun boynu büküldü kaldı öyle. Sonra Süleymana geçti zaten![]()
kız memet diil o mustafa
gözlerinin önünde boğdurdu sülüman çocuuuu
sen özeti izlerken uyumuşsun o zaman![]()
evet evett sensinn eminim![]()
yolunu aşkla bekliyor olacağımm
yanlış bilgi verme![]()
'Durdurun arabayı EMREDİYORUM' dedi Mehmet.
oraya kadar izledim sonra bittimi
sülüman artık sevmeyeceğimm. bütün kabahat onun.. nekadar üzülse boş nekadar yıpransa boş artık sevmeyeceğimm![]()
Ellerine sağlık canım,çok güzel görünüyorlar.Eki Görüntüle 986274
evet kızlar bugün yola çıkan paketimin dış görünümü. acaba kime gidiyooorr?
Eki Görüntüle 986277
bu da hediyelerrumarım beğenirsin sevgili kurbanım.
![]()
Gözün aydın canım,fotoları bekliyoruz.Benim hediyelerim gelmek üzereeee![]()
wertx35 canımm pek güzeller. içindekileride merak ediyoruzz
....................................
şüphelendiğim katilleri özel mesajla taciz mi etsem:44:
ay ne güzel inş kurbanım bugün çıkarır da bende yarın aynı heyecanı yaşarımBenim hediyelerim gelmek üzereeee![]()
kızlaaarrrr, çok mutluyum. hediyelerim gelmiş. canım katilim o kadar güzel şeyler almış ki bana şimdi mutluluktan ağlayacağım. işten izin almıştım direksiyon kursu için dayanamadım eve de uğrayıp bir bakayım dedim ve şimdi koşa koşa işe yetişmem lazım. işe gidince fotoğraflarını da paylaşacağım. ayyy çok mutluyuuumm![]()
gözünaydın bebeğim katilin kimmişkızlaaarrrr, çok mutluyum. hediyelerim gelmiş. canım katilim o kadar güzel şeyler almış ki bana şimdi mutluluktan ağlayacağım. işten izin almıştım direksiyon kursu için dayanamadım eve de uğrayıp bir bakayım dedim ve şimdi koşa koşa işe yetişmem lazım. işe gidince fotoğraflarını da paylaşacağım. ayyy çok mutluyuuumm![]()
cnm sen hediyelerini ne zaman gönderiyorsun ben senden sonra göndericem de sana asılanlardan biri benim kurbanım katilinin sen olmadığını öğrensin ondan sonra benim hediyelerim eline geçsin istiyorum![]()
çeşmiiii nerdeeee gelse de fotoları koysa![]()
kızlaaarrrr, çok mutluyum. hediyelerim gelmiş. canım katilim o kadar güzel şeyler almış ki bana şimdi mutluluktan ağlayacağım. işten izin almıştım direksiyon kursu için dayanamadım eve de uğrayıp bir bakayım dedim ve şimdi koşa koşa işe yetişmem lazım. işe gidince fotoğraflarını da paylaşacağım. ayyy çok mutluyuuumm![]()
Gözün aydın canım..kızlaaarrrr, çok mutluyum. hediyelerim gelmiş. canım katilim o kadar güzel şeyler almış ki bana şimdi mutluluktan ağlayacağım. işten izin almıştım direksiyon kursu için dayanamadım eve de uğrayıp bir bakayım dedim ve şimdi koşa koşa işe yetişmem lazım. işe gidince fotoğraflarını da paylaşacağım. ayyy çok mutluyuuumm![]()
Aman aman herkes teker teker kavusuyo hediyelerine :)) darisi basimiza artik :)
True yolla artik hedayelerimi ya![]()
Aman aman herkes teker teker kavusuyo hediyelerine :)) darisi basimiza artik :)
True yolla artik hedayelerimi ya![]()