bende küçük parçaları ayakkabu kutusuna koymyı düşünüyorum :26:
acaba yanlış anlaşılrımımalum ayakkabı konuları malumumuz
Kızlar hediye topiğini açtım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693742&p=34088480#post34088480
Ayakkabı kutusu muvalla ben de ayakkabı kutusuna koydum ama ayakkabı kutusunu kapladım
Katilim paketimi göndrse de hemen yüklesem
yok canım teyzemlerdeyimKayınvalidende misin hala canım
bende öyle yapıcam canım yok hiç sıkışmıyor gayte iyi oluyorAyakkabı kutusu muKenarına köşesine paralar ayy pardon hediyeler sıkışmış olmasın
Bugün gönderiyorum ammaaaa sana mı bilemem :)
Ayakkabı kutusu muKenarına köşesine paralar ayy pardon hediyeler sıkışmış olmasın
yok canım teyzemlerdeyim
Ayakkabı kutusu muKenarına köşesine paralar ayy pardon hediyeler sıkışmış olmasın
bişey demiyor diyemezdeKızzzzz, ben senden de şüphelendiydim zaten ama sonra geçti nedense:26:
İpuçların neydi seninnnn
Eşin birşey demiyor mu şekerim, bi ordasın bi burda
Benim eşim doğuma 3 ay kaldı diye bi yere göndermek istemiyor
Hatun kurbanım evli :) Sende olabilersin yani :)Kızzzzz, ben senden de şüphelendiydim zaten ama sonra geçti nedense:26:
İpuçların neydi seninnnn
Eşin birşey demiyor mu şekerim, bi ordasın bi burda
Benim eşim doğuma 3 ay kaldı diye bi yere göndermek istemiyor
Bana o banaaaa biliyorum beeeen
Hatun kurbanım evli :) Sende olabilersin yani :)
ooo iyi iyi çok kişinin şüphelisiyim ben yuppiiii
bende evliyim :26::26::26:Hatun kurbanım evli :) Sende olabilersin yani :)
Hatun kurbanım evli :) Sende olabilersin yani :)
bişey demiyor diyemezdeçünkü doğumumu izmirde yapacağımdan teyzemlerde olmam gerekli ama temizlik için evime gidip geri gelicem teyzemlere
ya temizlik derken sağolsun eşim yapıcak ta bende ufak tefekleri yapıcam eşimin toza karşı alerjisi var tozlar sadece bana ait gerisi eşim ve teyzeme birde halıları yıkamaya göndericem en azından ben evde olayım ki halılarımı getirdiklerinde evde biri olsun diye gidicemBi tanecik mi ipucun var yani bu zamana kadar
Ben bi sürü ipucu verdim ma kurbanım hiç anlayamadı ben olduğumu.
İpucu vermek bizim işimiz
Canım bu saatten sonra bi de temizlik mi yapacaksın, boşver yaaa
ya temizlik derken sağolsun eşim yapıcak ta bende ufak tefekleri yapıcam eşimin toza karşı alerjisi var tozlar sadece bana ait gerisi eşim ve teyzeme birde halıları yıkamaya göndericem en azından ben evde olayım ki halılarımı getirdiklerinde evde biri olsun diye gidicem
aynen canım benimde teyzem sırf cam silmek için geliyo eşim baştan anlaşama yaptı ben her yeri temizler paklarım ama cam silemem dedi bende bunada şükür allah razıolsun dedim teyzemde sağolsun yok demedi ikisinide ççççççoooookkkkk seviyorum canlarım benimAnladım canım. Ben de genelde kendim yapıyorum ama en son eşim kırk yılın başında bi haftasonu evdeydi ay başında. Dipköşe süpürdü sildi sağolsun. Ben koltukları falan çekemiyordum uzun zamandır...
Bir de doğumdan önce öyle bir temizlik yapmamız gerekecek. Tabi camlar vs de silinmesi lazım. Belki birini ayarlarım diyorum ama içim rahat eder mi bilmiyorum. En azından camlar için gelse iyi olur. Eşimin cam silmesini komşular garipseyeilir, ben de kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?