- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Heyecanlandım ya..ayyy benim hediyelerim buraya gelmişşş şubedeymiş dağıtıma çıkarıcaklar sanırım
heyecan had safhada resmen, katilime de dedim en çok onun kim olduğunu merak ediyorum![]()
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Hediye topiği aılır o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanlandım ya..ayyy benim hediyelerim buraya gelmişşş şubedeymiş dağıtıma çıkarıcaklar sanırım
heyecan had safhada resmen, katilime de dedim en çok onun kim olduğunu merak ediyorum![]()
Benim epeydir var canım fitil falan kullandım geçmedi Eee bebiş de istiyorum bunun çaresine doğru düzgün bakmak lazım şimdi Gaziemir de bulunan bi doktora gidiyorum inşallah iyi gelir
hediye paketlerim güzel oldu
ama içindekileri beğenir mi kurbanım bilmiyorum :26:
bugün itibariyle unutman gerekiyor amadananın kuyruğu bugün kopucak
![]()
Kızlar katilcim bana yazdı biraz konuştuk .
Hep konudaymış ama açık vermedi .
çok geçmiş olsun şekerimbende de sürekli bir iltihap var, her türlü tetkik i yaptırdık bişey de çıkmadı. beni rahatsız ettikçe doktora gidiyorum antibiyotik veriyor ama hemen sonra yine tekrar ediyor
kii ben suyu deli gibi içerim. 3 lt yi bile geçer bazen de durdururm kendimi. ama geçmiyor işte bi türlü
Çok saol canım benim valla aynen artık geçsede kurtulsam
sen dün neredeydin hiç girmedin, yoklamayı da kaçırdın
önce geçmişi okudum sıra size günaydın demektebi yandan da bişeyler yemeye çalışıyorum, dedemi tomografiye götürmem lazımmış
umarım ben evde yokken gelmez hediyelerim
eğer ben yokken gelirse de artık şubeye giderim akşam üzeri ordan alırım napalım, dedecikin saglıgı hepsinden önemli
![]()
çok geçmiş olsun şekerimbende de sürekli bir iltihap var, her türlü tetkik i yaptırdık bişey de çıkmadı. beni rahatsız ettikçe doktora gidiyorum antibiyotik veriyor ama hemen sonra yine tekrar ediyor
kii ben suyu deli gibi içerim. 3 lt yi bile geçer bazen de durdururm kendimi. ama geçmiyor işte bi türlü
Çok saol canım benim valla aynen artık geçsede kurtulsam
sürekli idraryolları enfeksiyonu olanlar bence toplanıp bu hastalığa savaş açalışm kimse de bizi bilgilendirmiyo ki sürekli neden oluyor bu hastalıkidrar tahlili yapıp antibiyotik verip yolluyorlar
arada maydanoz suyu içiyorum başlangıcındayken içince hemen geçiriyor
ama hamilelik şüphesi olanların yapmaması lazımmış sende maydanozu sıcak su içine katıp içebilirsin cnm çok rahatlatıyor
![]()
geçmiş olsun canım.. inşALLA önemli bieysi yoktur![]()
dün rahatsızdım eve gittim
bir çorba yapanımda yoktu
numaramı gönderdim naz.. çağrışalım![]()
sürekli idraryolları enfeksiyonu olanlar bence toplanıp bu hastalığa savaş açalışm kimse de bizi bilgilendirmiyo ki sürekli neden oluyor bu hastalıkidrar tahlili yapıp antibiyotik verip yolluyorlar
ama hamilelik şüphesi olanların yapmaması lazımmış sende maydanozu sıcak su içine katıp içebilirsin cnm çok rahatlatıyor
![]()
Ama ben hiç sevmiyorum ki maydonozubence de biz savaş açalım en iyisi
![]()
bu ara biraz tansiyon sıkıntısı var da şekerim, bütün tetkikler yapılmış olsun diye tomografi de vermiş doktor, onu halledecegiz inşallahaslında kargo gelme durumu olmasaydı bugun korucuktan dönüşte senin yanına da uğrardım ama kargo bekleyecem evde işim var
![]()
kızzz deseydin bana annem dün geldi çorba yaptı bana seninle paylaşırdım ben onuu
bu arada şekerim şimdi çaldırıryrum senii, 554 le başlıyor numaram![]()
![]()
bu ara biraz tansiyon sıkıntısı var da şekerim, bütün tetkikler yapılmış olsun diye tomografi de vermiş doktor, onu halledecegiz inşallahaslında kargo gelme durumu olmasaydı bugun korucuktan dönüşte senin yanına da uğrardım ama kargo bekleyecem evde işim var
![]()
kızzz deseydin bana annem dün geldi çorba yaptı bana seninle paylaşırdım ben onuu
bu arada şekerim şimdi çaldırıryrum senii, 554 le başlıyor numaram![]()
geçmiş olsun cnm yaşlılarımız daha önemli tabiiiellerinden öperim dedenin
katilin hangi kargoya verdi acaba ne zaman geleceklerini arayıp sorsan ya da hastane dönüşü arasan teslimatta mı kargo diye işin daha kolay olur
Ama ben hiç sevmiyorum ki maydonozubence de biz savaş açalım en iyisi
![]()
bende sevmiyordum ama sevdim mecburen cnm aklıma geldikçe sabah kahvaltısında da yerim maydanozu birde üstüne dereotu yemem gerekiyor troid hormonunu düzenliyormuş o dahipertroidi var bende onu düzenlesin diye yiyorum
![]()
annen geldimi canım :26: dua etmişmi bize
numaranın 0900 başlayacağını düşünüyordum
sana iyi kargo beklemelerbu hafta sonu da izmite gidicem bir daha izmite de gitmicem
sana daha çok ihtiyacım olcak
![]()
Maydanoz ve yeşil biberi eksik etmem kahvaltı soframdan ben de.bende sevmiyordum ama sevdim mecburen cnm aklıma geldikçe sabah kahvaltısında da yerim maydanozu birde üstüne dereotu yemem gerekiyor troid hormonunu düzenliyormuş o dahipertroidi var bende onu düzenlesin diye yiyorum
![]()
Bayılarak yemiyorum tabi ama sağlık için yemek lazım.