Saol kuzucum senin nasıl gidiyo kızına kavuşmana be kadar kaldı bakalım :))
Neyin var diye yazmıştım aslında ama baktım alta yazmışsın, değiştirdim mesajıValla su içmek çok önemli. Zaten enfeksiyon kapmayalım diye bol su içmemiz ve sık idrar çıkmamız gerekiyor. Biz bayanlar zaten meyilliyiz... İdrar yolu enfeksiyonu hamilelikte de çok riskli bir şey. O yüzden önlemini al tabi şimdiden. İnşallah çabuk atlatırsın şeker
Benim kuzuyu haziran başında bekliyoruz canım. 6. aydan gün aldık artık
günaydın yeni gelen hatuncuklar
çok geçmiş olsun dikkat et. bnde biraz rahatsızım rabbim başka dert vermesin diyelim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690628
inşALLAH link vermem sorun olmaz :26:
kazenn abi kötü bi niyetim yok
günaydın
sen ip ucu verdin mi hiçsenle raptiyeyi karıştırıyorumd a
Canım ben normal de çok su içiyorum rahat 2 lt buluyo ama nedense 3 aydır geçmek bilmedi.. Ay ne güzel az kalmış darısı benim başıma :))
Doktorum bana 3 lt içmemi söylediKışın da 3 lt içilir mi yaw Tamam su içmeyi severim ama o kadar da olmuyor tabi Sen 3 ay fazla bile beklemişsin canım yaa, ilerlemiş demekki. Ondan geçmedi belkide. Gerçi inatçı oluyor bazen o enfeksiyon Aman iyi haberlerle gel. İlaçlarını hemen kullan da sen, düzelir elbet
Canım benim, dualarımdasın unutma. Allah kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah annelik heyecanını
iyiyim canım sağol. grip olmuşsun geçmiş olsun. Îyi bak kendine bahar geliyor çıkıp dolaşma zamanı yaklaşıyor iyileş çabucak :)
nasılsın canım benim?
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Raptiyeyi mi? İsim benzerliğinden dolayı mı karıştırıyorsun bakayım? :))
İpucu verdiiim, evli ve bana yakın dedim
evet karıştırdım
aramızdaki herşey bitti ozaman rosaleda
Bu arada bende başka sorun fırtladı ya.
Koli bulamıyorum,eşim getirmiş ama biri büyük geldi diğeri ise küçük.
Ne vitmez çilem varmış bee.
Hemen bitirme yaa, belki kandırmak için öyle söylemişimdir?
çözüm buldun mu bilmiyom true ama ben büyük gelen koliyi kendim küçülttüm
öyle yapabilirsin bence
bende küçük parçaları ayakkabu kutusuna koymyı düşünüyorum :26:
acaba yanlış anlaşılrımımalum ayakkabı konuları malumumuz
bende özge ve tubiyi işlettim.ben katilimle düzenli olarak yazışıyorumçok tatlı biri ama kurbanım benim onun kurbanı olduğuma inanmıyor kekliyorum sanıyor
hahahaha içinden milyon dolarlar çıkçaksa bana gönder o ayakkabı kutusunu berfiş
Hahah çok monidarbende küçük parçaları ayakkabu kutusuna koymyı düşünüyorum :26:
acaba yanlış anlaşılrımımalum ayakkabı konuları malumumuz
Canım haklısın ben de tesadüf diyorum ama o dönem tam su içmemin üstüne denk geldiğinden faturayı suya kesip hemen korkudan bırakmıştım. Ayda iki kez nasıl oluyorsun çok değil mi sonradan kalıcı bir hasar bırakmasın, kalıcı bi önlem alamıyor musun?
Sabah kahvaltıda zaten çay kahve akşam da yemeğin yanında başka îçecekler derken bi öğlen bi de gece birer bardak su içiyorum. Hem aklıma gelmiyor hem de üşenîyorum. suyla sorunum var. Her gün çok su içme kararı alıyorum
ben de içemiyodum ama telefonuma uygulama kurdum her gün 8-9 bardak içeyim diye uyarıda bulunuyo bana
o uyardıkça içiyom ben de
bi süre sonra zaten çok zorlanmıyon alışıyosun çok içmeye
Ufaklığın kaçta kalkacağı belli olmuyor , uyuturlar sonra gün içinde rahat yapamam diye , kurbanım için uykumdan feragat ettimSabahın dört küsüründe ayakta mıydın canım sen?
Geçmiş olsun , geçen haberlerde sütün içersine sarımsak atıp biraz kaynattıktan sonra içilmesi öneriliyordu . İyi geliyormuş.günaydın canım hoşgeldin ben grip olduğum için hastayım canım
sen nasılsın ne yemeği canım nerden bakıcaz?
grip olmuşum canım ölüyorum resmen
beğenirim beğenirim canım yolla sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?