İyi geceler bayanlar
Kakaolu kek olur mu daha yeni pişti sayılır :))
Oluurrr...Hazır yapmışsın geri çevrilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler bayanlar
yav hatunlar burda hamiş biri var
bende bende vardım yılbaşı çekilişinde ben olabilir miyim:26::26::26::26:
thanksOluurrr...Hazır yapmışsın geri çevrilir mi?
oyy ben kıyamam sanaa ben geleyim istanbula söz yediririm sana kazandibini
Sizin ellerinizden olacaksa isterim ki :))
Çok severim (Tatlı yemeyen biri olarak.)
Benim fırın tepsisi yakmışlığım var.Ama çeşmenin de dediği gibi 1 tane yeterli.
İyi geceler bayanlar
Haha tam ben diyecektim ağzımdan aldın
Hadi bakalım, yazdığınız her şeyden istiyorum hııııh
Sizin ellerinizden olacaksa isterim ki :))
Oda olur tabi yanina bide cay ohh
Birbirinden güzel hatunlar ben yatıyorum yarın çooook erken kalkmam lazım iyi geceler hepinize opuldunuz :))
Buluşma yapalım diyeceğim de, aynı şehirlerde değiliz ki arkadaş..Buluşmaya yapar getirirdim, afiyetle yerdik
Selam kızlarr çok yogunum daha dogrusu bir kaosun içindeyim:26: ve çıkmaya çalışıyorum sevgili kurbanımın hediyeleri hazır henüz mektup yazamadım ne zaman yollamaya başlıcaz kargoları ve adresler size geldimi bana gelmedi yada geldi ben sipariş mesajları ile yanlışlıkla sildim
Günaydın güzel hatunlar çıktım yollara doktora gidiyorum sizler uyuyormusunuz yoksa
günaydın kızlaar
Günaydın canım hayırdır geçmiş olsun?
Geçmiş olsun, antibiyotikle kolayca geçmişti benimki. Seninki de çabuk geçer inşallah. Ben bir ara çok az su içtiğim için günde 2 litre su içmeye kAlkışmıştım ve peşine hemen idrar yolları enfeksiyonu olmuştum, nasıl olduysa Bir daha da çok su içeceğim diye kasmadım. Susuzluktan kuruyacağım vallaBu aralar hastalıktan kurtulamadım kadın doğuma gidiyorum canım idrar yolu intahabı onla uğraşıyorum
günaydın bayanlarrr
altınkaya cnm geçmiş olsun
günaydınlargünaydınlar hayırlı sabahlar herkese
altınkaya geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun, antibiyotikle kolayca geçmişti benimki. Seninki de çabuk geçer inşallah. Ben bir ara çok az su içtiğim için günde 2 litre su içmeye kAlkışmıştım ve peşine hemen idrar yolları enfeksiyonu olmuştum, nasıl olduysa Bir daha da çok su içeceğim diye kasmadım. Susuzluktan kuruyacağım valla