vaaayyyyy zaten herkes öyle diyo benim kurbanım evli eeee devamı yok hamile diyen yok sey_ren hariç ben nasıl bulcam katilimi yaaaaaVerdim kikurbanim cok güzel bi hatun didim :) bide evli bide konuştuk kendisiyle )
inşallah tez vakitte düzelir canım
bu arada melinda cıgım gönderiler 5.30 dan sonra alınmıyor diyorlar ama bazıları alıyorlar kargoyu ertesi gün gönderiyorlar. yani o gün yola çıkmıyor sadece. yurt içi kargo öyleydi sanırım haberin olsun. bugunden bırakabilirsin yani
ayy velete kaptırdım bilgisayarı o tuvalete girdi ben size yazıyorum
aaayyyy teşekkür ederizzzzzzz teyzesi şaka maka bi yana da valla biz seni çok sevdik gerçekten
Benim katilcik en gec cuma verecekmıs kargoya en gec p.tesi bende kavusucamm hedaayelerimee
inşallah kopup gitmez :26::26::26:yaa bende burda sohbet ettigim herkesi çok sevdim kiiihediyeler gelecek diye çok seviniyorum daa sonra bir daha görüşmeyip koparsak bu topik unutulup giderse diye üzülüyorum daa
ilk ben alacam galiba hediyeleri yarınsefimli yii kıskandırayım biraz
saat 5 e kadar getirebilirsiniz dedi :120:
Canım biz melindayla aynı ilçede oturuyoruz. Geçen seferki çekilişte bizzat yurtiçi kargoya gidip sorduğum için böyle bilgi verdim bende
inşallah kopup gitmez :26::26::26:
evet bak o olabiliree biz de yeni topik açarız o zaman, yeni bir çekilişe kadar orada bekleriz
hee anladım canımm :26: işte biraz çalışanların insiyatifine göre galibaa, bize de siz bırakın biz yarın sabah gönderriz dediler ama biz güvenemedik iştee
ee biz de yeni topik açarız o zaman, yeni bir çekilişe kadar orada bekleriz
evet bak o olabilir
O caaaanım hediyeler güvenilip öyle bırakılır mı zaten, sakınnnnGerçi ben kanka oldum bizim yurtiçi kargodakilerle, o yüzden güvenebilirim ama olmaaaaz kendim yoliciiiiim
Kim yapacak kararlaştırılsin açılsın yeni topiğimiz :) bide aman kizlar birakmayin aksam olunca yarın gondeririz derlerse. Kuzenim mektup gonderdi askere oda aksam vermis kayit falan yapmamislar mektup kayboldu 1 hafta oldu yok hala iletilmedi bide kayit yapmamislar bakamiyoruz nerede olduğuna
ben işsiz işsiz evde oturdugum sürece sizlerin hiçbirini bi yere bırakmam valla merak etmeyinn
bizim hediye değildi, markafoniye geri gönderecektik o aldıgı şeyi ama yine de güvenip bırakamadık zateniyiki de bırakmamış, burcumun kuzeni de ne tallihsiz bişey yaşamış, demek ki insanlara da güvenmeyecegiz artık
yaa bende burda sohbet ettigim herkesi çok sevdim kiiihediyeler gelecek diye çok seviniyorum daa sonra bir daha görüşmeyip koparsak bu topik unutulup giderse diye üzülüyorum daa
ilk ben alacam galiba hediyeleri yarınsefimli yii kıskandırayım biraz
ben işsiz işsiz evde oturdugum sürece sizlerin hiçbirini bi yere bırakmam valla merak etmeyinn
bizim hediye değildi, markafoniye geri gönderecektik o aldıgı şeyi ama yine de güvenip bırakamadık zateniyiki de bırakmamış, burcumun kuzeni de ne tallihsiz bişey yaşamış, demek ki insanlara da güvenmeyecegiz artık
Hainsiiinnnsen yarın al senın heyecanın btincede ben senı kıskandırcammm ohh canıma değsnnnn
Yooo anladım zaten hediye olmadığını da, hediye kutusu hele hiç teslim edilmez diyorum
Ahaaaaa ben katilimi buldum sanırııııım
yaaa ben olaya o açıdan hiç bakmamıştıımmm
çok haklısın vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?