Selam...
Çarşıya gittim bugün kızlar, artık çabucak yoruluyorum yaa
Ayaklarım, belm ağrıyor, gözlerim yanıyor sanki uykusuz kalmışım gibi.
Kim bilir paşam doğunca halim nasıl olacak bi başıma
Gel:13:Hadi beni dansa kaldırrrrrrr
yaa bir karar verebilsem. sonunda üzülecek olsam bile katlanırım. ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben. neyin benim için iyi olacağını bilmiyorum. ilerde ne şekilde mutlu olabilirim onu bilemiyorum. bilemeyince de karar veremiyorum. karar veremeyince de ne ileri ne geri. olduğum yerde sayıyorum. beni yıpratan, bunaltan da bu oluyor
inşallah canım, çok teşekkür ederim. dua edin bana
kırmızılım mı pembelim mi :) ne guzel de paketlemişsin
Gel:13:
Canım, onu hangimiz biliyoruz ki? Biraz mantık biraz kalbinin sesi.İşte o kadar bitti gitti
yaa bir karar verebilsem. sonunda üzülecek olsam bile katlanırım. ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben. neyin benim için iyi olacağını bilmiyorum. ilerde ne şekilde mutlu olabilirim onu bilemiyorum. bilemeyince de karar veremiyorum. karar veremeyince de ne ileri ne geri. olduğum yerde sayıyorum. beni yıpratan, bunaltan da bu oluyor
inşallah canım, çok teşekkür ederim. dua edin bana
bi arayıp sorayım ben kargoyu o zaman canım benim
sağolasınnn
saat 5 e kadar getirebilirsiniz dedi :120:
kurbancıkıma aldıgım çikolatalardan velede vermek zorunda kaldım, tam da şans gibi tv de gördü, bundan var mı dedi, kıyamadım verdim bende :44: inşallah bizim buradaki markette aynısından bulabilirim :44:
kararsızlıklar gel gitler demişsin canım şimdi gördümdilerim en doğru kararı verirsin en yakın zamanda iyice ölç biç tart kafanda, ben inanıyorum ki Rabbim doğru yolu gösterir sana
daha bikaç gün önce kardeşim kargoya verecekti bişeyi de gittik o zaman, akşam 6 gibiydi. kargodaki kız " bugun kayıt yapamayız ama siz bize bırakın yarın sbah kayda yazıp yollarım " dedi :44: gerçi biz güvenip de bırakamadık çünkü ufak bişeydi , koli gibi bişeyi unutmazlar da dedim ama kişisel insiyatıfe dayalı bişey sanırım :44: yarın falan verirsin olmazsa canım :44:
ohh ellerine saglıkkk
ayyy olsun yazıkkk kurbanın bensem eğer hepsini verebilirsin velet mutlu olsun daha iyiii
çalıştığım için ve de kutu evde olduğu için erken çıkmam, eve gitmem ordan da kargoya geçmem lazım ve bunları 5 ten önce yapmam lazımki bu da imkansız canım..
c.tesi veririm olmadı napalım.. kurbancığım da merak etmiyor zaten
kırmızılım mı pembelim mi :) ne guzel de paketlemişsin
mektup da pembe
hee saat 4 olmuş zatenmerak ediyordur kurbancıgın eminim yaa insan merak etmez mi çatlayacam ben yarına kadar
vallaha bende cok merak ediyorummmsenın gıbı catlıycaaam bendeee
kargoya verilmiş bide hediyelerim iyice tavan yaptıı, hain katil bunları görüyorsa kıs kıs gülüyodur şimdi
kargoya verilmiş bide hediyelerim iyice tavan yaptıı, hain katil bunları görüyorsa kıs kıs gülüyodur şimdi
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
ne tesadüfffff bende verdim hediyelerimi kargoyaaaa
yaaa bak yaaaaaa:84::84: sen şimdi kesin bideee kırmızı hediye paketi yapmışsındırrrr :84: :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?