sevgi uğruna yaptıklarımız muthiş bir kitaptır, ama gece yolu nu da çok tavsiye ederimgerçi ben kristin hannah ın bütün kitaplarını tavsiye ederim sanırım, çok düzgün bir anlatımı var. her kitabının sonunda istemsizce akıyor gözyaşları
istersen kitabın sonunu söyleyebilirim
Ağzından burnundan memnun değilsen söyle
hee yok o zaman söylemiyimm, özellikle burnumu çok begenirim ben hokka gibidir maşallahhdişlerim de düzgündür ben en iyisi söylemiyimm
Sana kalmış tatlım..Söyleyebilirsin de.Eeee n'aptın örgüyü?Kurbanına mı örüyordun?
ayy yok yokk söylememe hiç gerek yok sen merak edersen sorarsın ben de söylerim zaten, senden mi saklayacagım
kurbanıma boyunluk örüyordum ama bitirdim şükürbi dikmesi kaldı şimdi, onu da iğneyi aramam lazım evde üşendigimden bugun arayamadım, yarına bulup dikecem inşallah
Kolay gelsin kuzu
Günaydın herkese :)
çoğunuz uyuyorsunuzdur bense işe gidicem
aynı fikirdeyiz :) Allah gönlümüze göre versin inş
günaydın
gorusebildiniz mi
kıbrıstaydı dimi
ay kıyamam sana nurdanım teş.ederim canımben 5. kere izliyorum sanırım ama yine ağlarım yine ağlarım
sana iyi dinlenmeler güzel anne, tez vakitte iyileşirsin umarımgüzel kızçe ye de selamlar iyi uykular
çok teşekkür ederim ablacım sağolasın
Nasip kuzum..İş dolayısıyla mı Bilecik'teydiniz?
Başka bahara fıstık..
Geçmiş olsun..
Oğlandan vakit buldukça..Sevgi uğruna yaptıklarımız'ı okuyorum Krıstın Hannah'ın kitabı.
Akraba falan mıyız kuzum biz? Şu anda Krıstın Hannah'ın 'Sevgi uğruna yaptıklarımız' kitabını okuyorum.Ondan önce Debbie Macomber'in 'Küçük mucizeler Dükkanı' nı okumuştum.:26:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine de kızımıza da.
Yaşasın hedayelerime kavusuyorum :))))
Sende sans tani madem birak duzeltsin eniste bey :))
benim kurban evli mutlu çocuklu hatta doğurmuş diye bas bas bağırdım ben
Sevgili kurbanım,
Dün sırf senin için 1,5 saat yol tepip Bilecik'e gittim..
Oğlum iki kere kustu hem de üstüme.Döndükten sonra da benim mide fena oldu
Bir tanışalım,şu hediyeleşme sonlansın çok pis dalacağım sana
Kuzuuuummm,sana çok güzel şeyler aldım.Eve gelince koydum masanın üstüne sevdim hepsini
Seninle yazışmadık daha ama benim sana çok içim ısındı.İnşaallah beğenirsin demiyorum beğeneceğinden eminim aldıklarımı.(Ukala mıyım neyim)
Yılbaşı topiğinde geranio'ya nasıl içim ısındıysa sana da öyle hislerim.Bir kız kardeş daha edindim galiba.
günaydııınngünaydın kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?