• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

sevgi uğruna yaptıklarımız muthiş bir kitaptır, ama gece yolu nu da çok tavsiye ederim :34: gerçi ben kristin hannah ın bütün kitaplarını tavsiye ederim sanırım, çok düzgün bir anlatımı var. her kitabının sonunda istemsizce akıyor gözyaşları :43::43:

istersen kitabın sonunu söyleyebilirim :33:

Ağzından burnundan memnun değilsen söyle:41:

Sana kalmış tatlım..Söyleyebilirsin de.Eeee n'aptın örgüyü?Kurbanına mı örüyordun?:6:

ayy yok yokk söylememe hiç gerek yok sen merak edersen sorarsın ben de söylerim zaten, senden mi saklayacagım :34:

kurbanıma boyunluk örüyordum ama bitirdim şükür :6: bi dikmesi kaldı şimdi, onu da iğneyi aramam lazım evde üşendigimden bugun arayamadım, yarına bulup dikecem inşallah :6:

ayy yok yokk söylememe hiç gerek yok sen merak edersen sorarsın ben de söylerim zaten, senden mi saklayacagım :34:

kurbanıma boyunluk örüyordum ama bitirdim şükür :6: bi dikmesi kaldı şimdi, onu da iğneyi aramam lazım evde üşendigimden bugun arayamadım, yarına bulup dikecem inşallah :6:

Kolay gelsin kuzu:6:

Çikolata hariç hediyelerim tamam. Çikolata , paketleme ve mektubu yarın hallede bilirsem salı kargoya verebilirim.

Katilim hu huuu senden naber ?

günaydın kızlar hayırlı sabahlae..

geçmiş olsun true şimdi gördüm :50::50::50:

dün katilim bana yazdı:53: inanamadım önce hatta bir ara tubi ve özge tarafından işletildiğimi düşündüm :52::52:
şuan araştırmalara başlasan kesin bulurum katilimi ama araştırmicam :ssz::ssz::ssz: bilmek istemiyorum :6::6::6:

true sana katillerinle mutluluklar dilerim :27::27::27:

Günaydın topiğin güzel gülleri ,
Bugün kaç kişi gönderecek hediyeleri.
Benim ki 1-2 gün aksayacak , kusura bakma kurbacığım .

Günaydın herkese :)
çoğunuz uyuyorsunuzdur bense işe gidicem :52::52:

aynı fikirdeyiz :) Allah gönlümüze göre versin inş :16:

günaydın
gorusebildiniz mi
kıbrıstaydı dimi

Pazar pazar kim çalıştırıyor seni böyle :47:

Günaydın kızlarrr benım hediyelerın hepsı tamam mektup bile ama bugun yollıyamıycam bi kaç güne yollarım :21:

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim
ben 5. kere izliyorum sanırım ama yine ağlarım yine ağlarım :14::14:

sana iyi dinlenmeler güzel anne, tez vakitte iyileşirsin umarım :16: güzel kızçe ye de selamlar iyi uykular :3:
ay kıyamam sana nurdanım teş.ederim canım

Nasip kuzum..İş dolayısıyla mı Bilecik'teydiniz?

:ssz: Başka bahara fıstık..

Geçmiş olsun..:43:

Oğlandan vakit buldukça..Sevgi uğruna yaptıklarımız'ı okuyorum Krıstın Hannah'ın kitabı.

:53: Akraba falan mıyız kuzum biz? Şu anda Krıstın Hannah'ın 'Sevgi uğruna yaptıklarımız' kitabını okuyorum.Ondan önce Debbie Macomber'in 'Küçük mucizeler Dükkanı' nı okumuştum.:26:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine de kızımıza da.:emir_bebek::nazar:

:52::52::52::52:
çok teşekkür ederim ablacım sağolasın

kızlaaaarrr, günaydıınn :) nasılsınız? :54::54:

Sevgili kurbanım,
Dün sırf senin için 1,5 saat yol tepip Bilecik'e gittim..
Oğlum iki kere kustu hem de üstüme.Döndükten sonra da benim mide fena oldu:25:
Bir tanışalım,şu hediyeleşme sonlansın çok pis dalacağım sana:27:

Kuzuuuummm,sana çok güzel şeyler aldım.Eve gelince koydum masanın üstüne sevdim hepsini:21:
Seninle yazışmadık daha ama benim sana çok içim ısındı.İnşaallah beğenirsin demiyorum beğeneceğinden eminim aldıklarımı.(Ukala mıyım neyim:37:)
Yılbaşı topiğinde geranio'ya nasıl içim ısındıysa sana da öyle hislerim.Bir kız kardeş daha edindim galiba.:16:

aaa ben de neden bulamıyorum katilimi diyordum. demek ki senmişsin benim katilim. :16::16::16:

günaydın kızlarrrrrr :16:
günaydııınn :16::16::16::16:

Back