iyi geceler kızlar kimsecikler kalmamış ama olsun sevgili kurbanım bugünden itibaren çok kötü gribe yakalandığım için başımı yastıktan kaldıramıyorum malum gebede olunca ilaçta kullanamıyorum ve şuan çok kötü bir durumdayım yarın düzelirsem inşallah birşekilde hediyelerini tamamlayacağım ve bu hafta içine sana göndermeye çalışıcam canımcım
ayyy canım ne kadar ettiysem de boşa yakalandık ki bide doğumada az kalınca iyice kötü oldu bu allah yardımcım olsun ne diyeyeim teşekkür ederim canım sen napıyosun nasılsıngüzel annee sana çok çok geçmiş olsunnkendine de Elif Nisa ya da çok dikkat et emi
ayyy canım ne kadar ettiysem de boşa yakalandık ki bide doğumada az kalınca iyice kötü oldu bu allah yardımcım olsun ne diyeyeim teşekkür ederim canım sen napıyosun nasılsın
yiyorum canım bol bol dinlenmeyede çalışıyorım ilaç olarak bitkisel ilaç alıyorum bi nevi gıda takviyesi umarım iyi gelir bende ilk izlediğim de ağlamıştımbolca meyve falan yesen, ilaç kullanamıyosun ya doğal vitamin iyi gelir belki :44: bide bolca dinlen, kendini zora sokma hiçbişey için de daha kötü olma canım
ben iyiyim, evde yalnızım, incir reçeli varmış tv de denk geldim yine, tahminimce birazdan ağlamaya başlarım yine
yiyorum canım bol bol dinlenmeyede çalışıyorım ilaç olarak bitkisel ilaç alıyorum bi nevi gıda takviyesi umarım iyi gelir bende ilk izlediğim de ağlamıştımneyse canım ben yatar iyi geceler sanda iyi seyirler
yaşasın Hülya Abla gelmişşş
hediyelerini anlatıp beni kıskandırmış bideben değilim iştee ben değilimm
Laptoptan da yazamıyorum arkadaş, şu velet bir uyusa da bilgisayara geçsem..
hu huuu kimse var mı?
Selam fıstık..Daha anlatmadım ki.Anlatsam çok pis kıskanırsın
Daha çok çekiliş yaparız kısmetse.Çekilişe ne gerek var kuzu? Hediyeleşiriz aramızda.
ben varım ben ben beennnnnn
anlatsana abla neler aldın kurbanına
şimdi zaten yaza merhaba çekilişi yapacagız yaa, o bittikten sonra da 6 haziran nurdan ın doğum günü çekilişi yapalım herkes bana hediye yollasın nasıl fikir
Anlatmam sürpriz
Vayy akıla gel..Yaza merhaba ne yav? Haberim yok:44: 6 Haziran Nurdan'ın doğumgünü olayı süpermiş.Bak bu KK'nü sallar
Bu arada yaşasın oğlanı kandırdım laptopa geçti, hu huuuu
vay kandırıkçı anne vayy
nisan sonu gibi yaza merhaba çekilişi yapacaz abla, yoksa tee yılbaşını beklememız lazım çok koparız o zamanişte o biter benim doğum günüm başlar falan derken geçer gider günler
Senin doğumgününü kutladıktan sonra da sözlenirsin falan onu kutlarız,nişandı düğündü çocuktu derken öyle geçer gider günler değil mi?
yaa benim düğüm günümden önce sözümü kutlayalım noluurrrsonra doğum günüm, sonra da düğünüm çocuk için daha hemen niyetim yok o araya başka kutlanacak şeyler alabiliriz
Tamam işte sen ayarlar bize haber verirsin ama hepsini arka arkaya koyma ki sana hediye alabilelim değil mi?
ya işte nisan gibi söz olsa, haziran da doğumgünüm, ekimde de düğünümbence yeterince aralık var ya zorlanmadan benim hediyelerimi alabilirsiniz
İnce düşünceli insana hayranım bak nasıl da ayarlama yapıyor.
Nasip kuzum..İş dolayısıyla mı Bilecik'teydiniz?Tünaydıınnnn
Keşke tanışsaymışıkEfkarlandım şimdi bak
seni eledi miydim bilmiyom ama şuan eledim ablacım
Geçmiş olsun..Kızlar şimdi geldik eve,hastaneye gittik.
Fenalaştım,çok korktum..
Serum takıldı,bir de buhar verildi ciğerlerime.
Şimdi daha iyiyim.
Siz nasılsınız?
Oğlandan vakit buldukça..Sevgi uğruna yaptıklarımız'ı okuyorum Krıstın Hannah'ın kitabı.kitap okuyor musunuz bakim kızlar
debie macomber okumaya hiç fırsatım olmadı ama çok istedigim yazarlardan biri.
bu ara kristin hannah okuyorum ben. ondan önce de phillippa gregory e takmıştım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine de kızımıza da.selam kılza rnasılsınız malum haftasonu kocişim geldi ve giremedim ama yine gitti ayrıldık yinegider ayakta gribe yakalandım aaahhhh çok fenayımmmm :2::2:
aa ne demek siz isteyin yeter
Oğlandan vakit buldukça..Sevgi uğruna yaptıklarımız'ı okuyorum Krıstın Hannah'ın kitabı.
Akraba falan mıyız kuzum biz? Şu anda Krıstın Hannah'ın 'Sevgi uğruna yaptıklarımız' kitabını okuyorum.Ondan önce Debbie Macomber'in 'Küçük mucizeler Dükkanı' nı okumuştum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?