Yalnız mısın evde canım? Korkma korkma biz varız :).
Ayy çok heyecanlı :) inşallah kurbanım beğenir. Katilim ne yaptı acabahala ses seda yok
Aman kaydet canım :) bende sevgilim sagolsun cekicem fotosunu işte :) zaten hediyelerim hazir bi zorunlu olanlar kaldi birde kurbanima ozel hazirladigim parça sonrasinda hemen kargoya :)havaya girmedigini düşündüğüm için dedim zaten havaya girdi diebu sefer yolladıgın adresi hemen word e dde kaydettim bi daha istemeyecem senden
ayy inşallah yeni telefonum gelir de ben gönderene kadar ben dde koyabilirim resmişimdiki telefonumun baglantı kablosunu da hafıza kartını da kaybettim bi yerlerde kendimi de kaybetmsem iyi olacak
Yalnız mısın evde canım? Korkma korkma biz varız :).
Ayy çok heyecanlı :) inşallah kurbanım beğenir. Katilim ne yaptı acabahala ses seda yok
5 gün boyunca yalnızımartık bolca akraba ziyareti yaparım
ben de kurbanıma ses vermedim, çok girmiyor buraya da şimdi musait midir değil midir bilemedigimden sessiz sedasız oturuyorum
Aman kaydet canım :) bende sevgilim sagolsun cekicem fotosunu işte :) zaten hediyelerim hazir bi zorunlu olanlar kaldi birde kurbanima ozel hazirladigim parça sonrasinda hemen kargoya :)
Benimde katilimden ses seda yok canim ya unuttular mi bizi acaba(
Aman kaydet canım :) bende sevgilim sagolsun cekicem fotosunu işte :) zaten hediyelerim hazir bi zorunlu olanlar kaldi birde kurbanima ozel hazirladigim parça sonrasinda hemen kargoya :)
Benimde katilimden ses seda yok canim ya unuttular mi bizi acaba(
Bence beni unuttuo değişim işi olmasaydı senin katilin seninle ilgilenebilirdi ama napalim
Ya sende ne yerden yere vurdun çocuğu bebenm sevgilim hödük oldugu içingerçi gunahını almayım yaa, dedi bana benm kredi kartım gelsin ordan alırız beraber öderiz bi şekilde die ama ben kredi kartıyla almak istemedim o zaman istedigim telefon olamazdı limiti çok doldurur die böle ben kendim alırım kendim öderim dedim ama tabi bana telefon almayı teklif etmesi hödük oldugu gerçeğini değiştirmiyor o ayrı mesele
Ya sende ne yerden yere vurdun çocuğu beyaranamicak bu gidisle sana :)
Yoksa sen benim katilim misiiin :) ama yok yok, seni elemistim ben
Benim ki de fazla gelmiyor böyle olunca da hediye konusunda kararsiz kalıyor insan
ben kimsenin katili değilimm yokum aslında ben
ahh ben işsiz olmasamm neler alırdımm kurbancıkıma da iştee talihsiz bir dönemime geldi malesefaldıklarımı begenir inşallah, ellerimle boyunluk da ördüm ona onu da begenir inşallahh
Iyi geceler :)Kızlar ben yatıyorum malum yarın iş varöpüyorum ikinizi de, iyi geceleer :))
kız yüzüne bişey demiyorum ki onun arkasından konuşuyorum işştee
yaranamaz tabii 40 yılda bi düşünüp de bi laf ediyo onu da etmese ne uğraşayım zaten onunla
Kızlar ben yatıyorum malum yarın iş varöpüyorum ikinizi de, iyi geceleer :))
Beğenir beğenir hiç merak etme sen. Zaten önemli olan birbirimizi tanımak. Ben çok memnunum valla, ne yollasa katilim begenecegime eminim. Aslında en cok mektup için heyecanlıyım. En cok onu merak ediyorum :))
Iyi geceler :)
Yapar canım ya :) guven sen ona seni seviyo seni mutlu etmek icin de cabaliyodur illaki :)
iyi geceler şekerim görüşürüzz
kesinlikle önemli olan tanımak muhabbet etmek zaten, bu günlerimde ilaç gibi geldi bana burası, iyiki varsınız hepiniz
hee biraz içinden çabalıyosa demek ben fark etmiyorum
sizin gününüz nasıl geçti, begendi mi sevgilin hediyeni
Güzeldi canim biraz surtusmeliydi baslarda ama duzelttik. kurban oldugum Allahin bi lütfu sanki bana ♥♥♥
Yaşasın hedayelerime kavusuyorum :))))iyi geceler kızlarrrrr
bugün hiç gelemedim harika bi gündü kendi adıma
kurbanımın bi mektubu kaldı yarın akşam yada en geç salı akşamı vericem kargoya kısmetseeee
sürtüşmeler işin tuzu biberi ya olur o kadar
benm koca kafa da şimdi yarın akşam gelebilmek için ayak yapıyor banabi kere kırıp döktü beyefendi de şimdi düzeltmeye çalışıyor aklınca
iyi geceler kızlarrrrr
bugün hiç gelemedim harika bi gündü kendi adıma
kurbanımın bi mektubu kaldı yarın akşam yada en geç salı akşamı vericem kargoya kısmetseeee
Yaşasın hedayelerime kavusuyorum :))))
Sende sans tani madem birak duzeltsin eniste bey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?