Sende bana yazmadın,
sende beni sevmiyorsun anlaşılan
ama ama ama beni berfo kandırdısaf duygularımla oynayıp suçuna alet etti
Ben seni korurum canim kurbanim
zaten nisan sonu mayıs başı güzel olurr
benim de hiç hareket etmeme yatmam lazım ilk günü, yoksa bikaç kere bayıldıgım bile oldu :26: hap içmeyi de her zaman istemiyorum ondan evde oldugum zamanlarda yatıyorum sadece hiç bişey yapmadan
benim de hiç hareket etmeme yatmam lazım ilk günü, yoksa bikaç kere bayıldıgım bile oldu :26: Hap içmeyi de her zaman istemiyorum ondan evde oldugum zamanlarda yatıyorum sadece hiç bişey yapmadan
Seviyorummmmm, gel öpiimm bideee
Özgeyle fikrimizdi dedi bi kere Berfin bana
Canım katilimmm
Ben seni korurum canim kurbanim
Ayy canim tam istediklerimi almissin ya ne zaman gonderiyosun hediyeciklerimi
Minik prensesimiz napiyo annesini uzmuyo dimi :)
Aman uzmesin de tekmelesin :)Üzmüyo canım çok şükür. Tekmeleyip duruyo sıpam
Kuzum hediyeler en son ne zamana kadar gönderilecek? Ben daha bir şey alamadım kurbancıkıma
kısmetse pazartesi çıkarıcam
evet evet harika olur
nisan ortası gibi aç sen konuyu
ben hapsız yapamıyorum ya alışmam kötü oldu ama doktor önermişti ben daha 17 yaşında berfinin deyimiyle 'koklanmamış gül gonca iken'
o zamandan beri o şekilde kullanıyom malesef
evlenince dk hapı kullanırsanız ağrısız geçiyor ama biz 2013 gelimleri ard arda dk hapını bıraktık ağrılar devam ediyor
ama o teklif ettiben sadece numara verdim
affet beni
benim de hiç hareket etmeme yatmam lazım ilk günü, yoksa bikaç kere bayıldıgım bile oldu :26: hap içmeyi de her zaman istemiyorum ondan evde oldugum zamanlarda yatıyorum sadece hiç bişey yapmadan
evet evet harika olur
ben hapsız yapamıyorum ya alışmam kötü oldu ama doktor önermişti ben daha 17 yaşında berfinin deyimiyle 'koklanmamış gül gonca iken'
Bilmiyorum seni affedebilir miyim
Hayallerimi yıktınız, duygularımla oynadınız. Affetmem çok zor olacak
bende kist vardı zaten öönceden 2 seneye yakın hap kullandım hem de koklanmamış gül gonca halimleo zaman daha iyiydi tabi agrılarım ama tedavi tamamlanınca bıraktım. bikaç aydır da nerdeyse 15 günde bir regl görüyorum ama doktora gittim bi sıkıntı yok dedi :44:
şimdi evlenmeyi bekliyorum yeniden hap kullanabilmek için nerdeysegerçi o da yok kısırlık yapıyo diyolar yok zararlı diyolar, bi sürü kafa karıştırıcı iş yaa :44::44:
bi biskrem versem
bende kist vardı zaten öönceden 2 seneye yakın hap kullandım hem de koklanmamış gül gonca halimleo zaman daha iyiydi tabi agrılarım ama tedavi tamamlanınca bıraktım. bikaç aydır da nerdeyse 15 günde bir regl görüyorum ama doktora gittim bi sıkıntı yok dedi :44:
şimdi evlenmeyi bekliyorum yeniden hap kullanabilmek için nerdeysegerçi o da yok kısırlık yapıyo diyolar yok zararlı diyolar, bi sürü kafa karıştırıcı iş yaa :44::44:
evet evet harika olur
Ahahaha
Yazık diilmi ama bizeeee
O zaman benim dimi ? Buldum seni
Selam canım , ben senle hep ilgileniyorum ama bazen görmüyorsun sen
yalan ogeçmiyor anacım
vuhuuuu süperrrrrr çekiliş nerde ben orda
ama mayıs 25 ile haziran 1 arası olmasın
ama ama ama beni berfo kandırdısaf duygularımla oynayıp suçuna alet etti
bana ne dediiiii
ama o teklif ettiben sadece numara verdim
affet beni
Öyle deme, seneye küçülürüm büyük ihtimal
Bilmiyorum seni affedebilir miyim
Hayallerimi yıktınız, duygularımla oynadınız. Affetmem çok zor olacak
Bakarızzz
Neyse ki hemen anladım da iyice heveslenmedim
bizim herbirimizde farklı etkisi oldu cnm o nedenle bir bir bıraktık eğer eş adayın korunursa içme dk hapını hiç başlama çünkü zararları olduğunu okuyoruz birde biz deneyimledikkızken pek yan etkisi olmuyor çünkü bende kullanmıştım ama evlenince anlaşılıyor yan etkileri
Ben de çok kötü oluyordum, lisedeyken babam her ay okuldan alıp hastaneye götürüyordu. Sonra annem beni bi doktora götürdü, ilaç verdi doktor, 5-6 ay kullandım o ilacı, sonra eskisi kadar kötü olmamaya başladım.
Kusa kusa ölüyordum, hele sıcaklarda
bizim herbirimizde farklı etkisi oldu cnm o nedenle bir bir bıraktık eğer eş adayın korunursa içme dk hapını hiç başlama çünkü zararları olduğunu okuyoruz birde biz deneyimledikkızken pek yan etkisi olmuyor çünkü bende kullanmıştım ama evlenince anlaşılıyor yan etkileri
ben de kısa süre kullandım hapı gamzenin dediği gibi hepimiz bıraktık
hormon alıyosun vücuda sonuçta.. bi de benim yaş 28 oluyo artık.. ilerde sorun yaşamak istemiyom
böyle mutluyuz 2013 gelinleri
tatlım her zaman ben olmayacam yanında koruyup kollayamamseni uyarmak için yapmıştım
hain domdom
sen bana demedin mi senin vicdanın rahat etmez şimdi diye
büyüklük sende kalsa :26:
kıyamadım kısa kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?