8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Canımmmmm gelmiş..:16:

o kadar katil aday adayımsın dedimm, seni bagrıma bastım, bit günden bir güne bana canım demedinnn :20::20: sen benim katilim değilsin ben anladım artıkk, seni de eledim ben, artık katilim değilsinn :19:

çok isterdim yavrucum hatta bugun çarşıya gitme gibi bir planım da vardı fakat benm regl dönemleri biraz sıkıntılı geçiyor, karın ağrısından büküldüm kaldım, tansiyon problemim de oluyor biraz, fenalaşabiliyorum :17: o yuzden gelemem kuzum :17: yoksa senden meslek sırlarını almak için uçarak koşarak gelebilirdim :10:

benimkide öyle geçiyor :50::50::50: evlenince geçer diyolar :9::9: en son kendime tecavuz ettircem :52::52::52::52::52::52:

uçarak koşarak deilde :27: hülya koçyiğit gibi yandan koşman yeterli :9::9:

o kadar katil aday adayımsın dedimm, seni bagrıma bastım, bit günden bir güne bana canım demedinnn :20::20: sen benim katilim değilsin ben anladım artıkk, seni de eledim ben, artık katilim değilsinn :19:

Ama o benim ikiz kardeşim gibi..:17:
Ayrıca sana canım demiyorum kuzummm diyorum,hıhhh.:19::20:

benimkide öyle geçiyor :50::50::50: evlenince geçer diyolar :9::9: en son kendime tecavuz ettircem :52::52::52::52::52::52:

uçarak koşarak deilde :27: hülya koçyiğit gibi yandan koşman yeterli :9::9:

çatlak yaaaa :52::52::52: ahaa emraha bu durumu desem acaba benlen erkenden evlenir mii :23::23: gerçi benim adet dönemi gelgitlerim yüzünden en sonunda şu yumurtalıklarını aldıralım varsın çocugumuz olmasın diyecek gibi geliyor ya neyseee :27::27:

boynuma fular takarım bide yavrumm onu savura savura gelirim yanına anlaştık mıııı :10:

Ama o benim ikiz kardeşim gibi..:17:
Ayrıca sana canım demiyorum kuzummm diyorum,hıhhh.:19::20:

hiç de demiyosun işteee, bana hiç canım gelmiş demedin şimdiye kadar :14::14: benim katilim beni sevdigin söylemişti sen sevmiyosun beni kandırdınn :14::14:

İşte gidiyorum :24::24::24::24:Birşey demeden :24::24::24: Arkamı dönmeden Şikayet etmeden:25::25::25::25: Hiçbirşey almadan (kargo almadan) Birşey vermeden (kargo göndermeden) Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum:43::43:

$2w4iq03.jpg

haklısın naz :43::43: en popüler katil adayım yaptım. koydumda yılan ay yazamicam

Son düzenleme:
çatlak yaaaa :52::52::52: ahaa emraha bu durumu desem acaba benlen erkenden evlenir mii :23::23: gerçi benim adet dönemi gelgitlerim yüzünden en sonunda şu yumurtalıklarını aldıralım varsın çocugumuz olmasın diyecek gibi geliyor ya neyseee :27::27:

boynuma fular takarım bide yavrumm onu savura savura gelirim yanına anlaştık mıııı :10:

:8::8::8::8::8: evlensin erken:8::8::8:
aldırma yahu aman rabbim hepimizi sağlıklı bebişler versin:46:

bende katılmak istiyorum arkadaşlar.....:)))
Çekiliş suresi gecti maalesef , önümüzdeki hafta hediyeler gönderilecek . Bir daha ki çekilişe buluşuruz umarım :16:
Canım benim nasılsın , keyifler nasıl :16::54:
kiskanmayalim lutfen , bizim aramızda özel bağ var :34:

İşte gidiyorum :24::24::24::24:Birşey demeden :24::24::24: Arkamı dönmeden Şikayet etmeden:25::25::25::25: Hiçbirşey almadan (kargo almadan) Birşey vermeden (kargo göndermeden) Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum:43::43:

Eki Görüntüle 976160

haklısın naz :43::43: en popüler katil adayım yaptım. koydumda yılan ay yazamicam
Ağlama canım benim,ben hepinizin katiliyim..:52::52::52::52:

Çekiliş suresi gecti maalesef , önümüzdeki hafta hediyeler gönderilecek . Bir daha ki çekilişe buluşuruz umarım :16:

Canım benim nasılsın , keyifler nasıl :16::54:

kiskanmayalim lutfen , bizim aramızda özel bağ var :34:

Çok şükür iyiyim canım,kahve yaptım içiyorum.
Kahvem bitince yemek yapıp alışverişe çıkıcam.
Sen nasılsın?

Back