8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

cok gecmis olsun canım , üşüttün mü . Dikkat et kendine .

üşütmekten değil de canım aylık her kadının başına gelen şeyden diyelim :17::17: benm ki biraz daha sancılı geçiyor ve tansiyonumu da etkiliyor özellikle ilk günü :17::17:

bende seni bende seni :ssz::ssz:

seni alıntılamaya çalışırken alıntıyı bozmuşum sana msj gitmemiştir diye msj ımı ilk elden ileteyim dedimm :27::27:

hatun sen muşa git gel beni burda bekliyor olacagım :ssz: ama şu keçeden bardak altlıgı nasıl yapıyosun yaa onu bi deyiversene hele :33:

seni alıntılamaya çalışırken alıntıyı bozmuşum sana msj gitmemiştir diye msj ımı ilk elden ileteyim dedimm :27::27:

hatun sen muşa git gel beni burda bekliyor olacagım :ssz: ama şu keçeden bardak altlıgı nasıl yapıyosun yaa onu bi deyiversene hele :33:

:57::57::57: seni aşkla bekliyor olacağım dicektin :57::57::57: :52::52::52:
keçeyide SÜLEMEM meslek sırrı :ssz::ssz::ssz:

:57::57::57: seni aşkla bekliyor olacağım dicektin :57::57::57: :52::52::52:
keçeyide SÜLEMEM meslek sırrı :ssz::ssz::ssz:

tamam yaa seni aşkla bekleyecem sözzz amaa sen yine de bi deyiver hele nasıl yapıyosun malzemeleri nerden aldın onu de bari bak yabancı sayılmayız sen ordan bagırsan ben burdan duyarımm :19::19:

tamam yaa seni aşkla bekleyecem sözzz amaa sen yine de bi deyiver hele nasıl yapıyosun malzemeleri nerden aldın onu de bari bak yabancı sayılmayız sen ordan bagırsan ben burdan duyarımm :19::19:

bigün gelsene buraya hatta şimdi çıkıp gelsene..
bunları burada anlatamam :27::27::27::27:

bigün gelsene buraya hatta şimdi çıkıp gelsene..
bunları burada anlatamam :27::27::27::27:

çok isterdim yavrucum hatta bugun çarşıya gitme gibi bir planım da vardı fakat benm regl dönemleri biraz sıkıntılı geçiyor, karın ağrısından büküldüm kaldım, tansiyon problemim de oluyor biraz, fenalaşabiliyorum :17: o yuzden gelemem kuzum :17: yoksa senden meslek sırlarını almak için uçarak koşarak gelebilirdim :10:

o zaman senle yollarımız ayrılmak zorunda :14: :14:
Kurban - katil iliskimiz tamamen bitti yani :43:Çizik mı attık .
üşütmekten değil de canım aylık her kadının başına gelen şeyden diyelim :17::17: benm ki biraz daha sancılı geçiyor ve tansiyonumu da etkiliyor özellikle ilk günü :17::17:
Anladım canım ya gecmis olsun , sıcak tut kendini .

yaniii eğer seksi donsa çeyize koyarım şimdi kullanıp boşa gitmesin evlenince işe yararr :23::23::27:
:60::60::60::60::60:

Kurban - katil iliskimiz tamamen bitti yani :43:Çizik mı attık .

Anladım canım ya gecmis olsun , sıcak tut kendini .

:60::60::60::60::60:

teşekkür ederim canım benim, sarındım battaniyeye zaten bugun biraz zorlar ama yarına bişeyim kalmaz inşallah :14:

Back