- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
inşallah canım inşallah
yoksa sevgilisiyle beraber resmi mi var kurbanınıno zaman kesin benimdir
oooo katil aday adayım gelmiş hoş gelmiş
kimmiş peki söyledi mi
bende katilime whatsapdan baktım resmini gördümhehehe çok eğlenceli ya ama yazmadım merak etsin daha
hadi hayırlı olsunbu arada katılım bana whatssapptan ulaştı kızlar....
Hoş geldin canımNe kaynatıyorsunuz bakim?
Geranio hediyeler için ayrı topik mi açılacak?
Aday adayı mı?
Hoşbuldum canım..
ıı ıııı söylemedi..sanırım benım okuyamadığım sayfalarda yazmış ipuçlarını ama napimmm..heyecan olsaun zaten söylemesin öyle hementuhafmıyım ne!
oh! oh! sonunda karar verdıysen ne mutlu sana ör gitsin bundan sonra,kesinlikle begenır el emegı o begenılmezmı..bak bana kendime öremiyorum daha...
bende çayı çok severim ..dağ gibi ütü var içerde bana bakıyor mutfağa geçerken gördüm,korktum.siz barıştınızmıbu arada?
kurbanına mı ?
hadi hayırlı olsun
Hoş geldin canım
kurbanına mı ?
hadi hayırlı olsun
Hoş geldin canım
kurbanına mı ?
hadi hayırlı olsun
Hoş geldin canım
Ayy yap valla cok severim Türk kahvesini :))hadi bi koşu gel sanada yapayım kahveee
Giremiyorum ki canim ya ipucu vereyim. Hadi vereyim kurbanimla topikte hic muhabbet etmedim henüz ama kendisi buralarda :))Geçmiş olsun canım , git iyi bir diş hekimine kurtul çekme yazık sana da .
Bilmrm neden olması ama zor haklısın
Kimse bilmedikten sonra sorun olmaz benc:)
olmazmıymış peki ?
60:
Selam canım , iyi gezmeler sana
yaz bişeyler yaz katil adayım
iyi akşamlar
O zaman uğramıyordu ama artık uğruyor demî ? Acaba mı yoksa .
tekrar şüpheli listeme mi alsam seni :44::44:
Bu bu arada gözün aydın diyelim .
bende bende
kurbanında seni arıyor
bir ipucu alsam nasıl olur
sende çok ketum çıktın canım , yokum başka ipucu ?:44:
Bence de daha iyi olur,burda karışır çünkü.Evet canım ayrı topiğe yüklenecek yani daha önce öle yaptık yine öle olur daha güzel oluyo çünkü)
bütün katil adaylarını eledigim için aday adaylarıyla idare ediyorum şuanbaşa döndüm yani
tuhaflık dğeil bence ben de öğrenmek istemiyorum kien son ana kadar bilmemek en güzeli ama benim katilim beni sevmiyor galiba geç gönderecekmiş hediyelermi öyle söylemişti dün :84:
ev işlerini kardeşime yıktım bugun kız geldigine gelecegine pişman oldubiz de barışmaya çalışıyoruz şuan, ikimizin de kırgınlıkları kızgınlıkları var onları halletmeye çalışıyoruz eh en azından bir gelişme sayılır bizim için
ohh iyi bari böyle böyle barışırsınız.sevindim
canım kardeşimHoşbuldum kardeşim..
bende merak ediyorum ya hele zaman geçtikçe daha çok heyecan yapıyorumsagol :) kendisini merakla heyecan içerisinde bekliyorum
Iyi geceler canımben kaçıyorum kızlarr iyi gecelerrrr :86:
Biz senle çok muhabbet etmedik ama denk geldik aynı anda , sende degilsin sileyim mi seni ?Ayy yap valla cok severim Türk kahvesini :))
Giremiyorum ki canim ya ipucu vereyim. Hadi vereyim kurbanimla topikte hic muhabbet etmedim henüz ama kendisi buralarda :))
Evet şekerim herkes hediyelerini alinca foto yükleyecek.
Konusmadiniz mi bugun canim?barışırız inşallah da bu arada benim ömrümü yiyor yaaşu ani parlama huyuma son vermem lazım, haklıyken haksız duruma düşüyorum
canım kardeşim
bende merak ediyorum ya hele zaman geçtikçe daha çok heyecan yapıyorum
Iyi geceler canım
Biz senle çok muhabbet etmedik ama denk geldik aynı anda , sende degilsin sileyim mi seni ?
Konusmadiniz mi bugun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?