kızlar sizlerin kurbanları kimlerdi bende elenenlerin listesini yapıyorum azıcık ipucu verinsonra takozluyorum
anladım canım teşekkür ederimbenimki evli mutlu çocuklu hatta doğurmuş
Amin diyorum candn yurekten duana canim doktoru yokmus gene sinir olmus daralmis adam bos donmus sirkete... Rabbim haram lokmayi fazla fazla cikarsin boyleleerinin kursagindan insaallah hele ki cocuksuz hatun yok .. Nasil bir vicdan evlatlarindan cikar diye de. Korkmuyorlar yahuuuzaten bu zamanda dostuna bile güvenmeyeceksin rabbim onu bi yerden çıkartır
inşallah eşinde güzel haberlerle gelir canım
Maşallah ya ne kadan sosyal bir hatunsun böyle , her gunün öncekinden keyifli geçsingünaydın kızçeler..sabah erkenden kalktımm...üst katımda oturan yakışıklı paşaya akşam pişirdiğim keklerini verdim çook mutlu oldu sıpaaa yaave hazırlanmaya indim bir merhaba diyeyim dedim....birazdan çıkacam evden fitness a gidecem..koca totoyu eritme zamanı...
dün geç saatte döndümm eve ve bilgisayarı açamadım haliylee top kekleri 6 lı muffin kalıbında pişirmek zaman aldı..3 sefer aynı kalıbı kullanıncaa ancak mutfağı toparlayıp yatabildimm
gunaydin canımgünaydın fıstıklaaaaar
bi geçmişi okuyup gelicem
Hayirdir canım ne oldu ? Ciddi bir sıkıntı. Yoktur umarımgünaydın kızlarrr bugün keyifsiz bi gün
gunaydin canım ,Günaydınlar herkese
Canımcım ben dün akşam çıkarken yazmıştım görmemişim iyiyim sen nasılsın
allah yardımcınız olsun ,şifa versin , gönlünüzdeki olsun hayırlısıyla .kızlar ben kaçıyorumm..yoksa geç kalacam kursa öpüldünüz öğledne sonra uğramaya çalışacam göürüşüz...
eşim de son testlerinin sonuçlarını doktora göstermeye gitti duanızı esirgemeyin sağlıklı olduğunun müjdesiyle dönsün inşaallah....doktor Parkinson başlangıcı dedi durdu aylardır..testleri temzi çıkmış ama bunlar aynı teşhisde ısrarcılar :26::26::26:
Seni çizdim ben neden acaba ? Baska ipucu vermişmiydin canım ?benimki evli mutlu çocuklu hatta doğurmuş
Amin diyorum candn yurekten duana canim doktoru yokmus gene sinir olmus daralmis adam bos donmus sirkete... Rabbim haram lokmayi fazla fazla cikarsin boyleleerinin kursagindan insaallah hele ki cocuksuz hatun yok .. Nasil bir vicdan evlatlarindan cikar diye de. Korkmuyorlar yahuuu
Otobusteyim yol uzadi ben de bir bakayim dedim alinti bildirimleri gelip durudukcatelefonuma dayanamadim. Actim sayfayi... Sevgili kurbanim seninlesubat sonuna dogru irtibata gecmeyi dusunuyorum ...arada sirada ugrayip seni burda gormek yazdiklarini okumak bile Keyif gulumsetiyorsun benii ne tatli seysin sen yaaa yirim seni citir kiz
korkmazlar canım böyle insanlarAmin diyorum candn yurekten duana canim doktoru yokmus gene sinir olmus daralmis adam bos donmus sirkete... Rabbim haram lokmayi fazla fazla cikarsin boyleleerinin kursagindan insaallah hele ki cocuksuz hatun yok .. Nasil bir vicdan evlatlarindan cikar diye de. Korkmuyorlar yahuuu
Otobusteyim yol uzadi ben de bir bakayim dedim alinti bildirimleri gelip durudukcatelefonuma dayanamadim. Actim sayfayi... Sevgili kurbanim seninlesubat sonuna dogru irtibata gecmeyi dusunuyorum ...arada sirada ugrayip seni burda gormek yazdiklarini okumak bile Keyif gulumsetiyorsun benii ne tatli seysin sen yaaa yirim seni citir kiz
aynen canım var unutkanlık bende gebelikten dolayıumrancım cok unutkansın benım katil hamiş değil demiştim dün :)
anladım canım teşekkür ederimBenim kurbanımda evli,mutlu ama çocuksuz
Benim kurbanımda evli,mutlu ama çocuksuz
gunaydin canım ,tahmin ettim zaten . iyiyim canım hava cok guzel gözüküyor bugün yine hic kıs gibi degil parka ineyim bari birazdan bende .
Beni mi tarif ettin acep canimmm
Evliii ccok mutlu veee coook cocuksuuuzzz ... Bir hatun olarak bebisime giden yolda yuruyus bandinda ter atiyorum su andaa veee katilimin gozlerinden opuyorum...
İcimdeki ses katilimin hamis bir hatun oldugunu. Soyluyor. Yaniliyor muym sevgili. Katilcigimm
Selam hanımlar...........
Ay yaa bende çalışmasam da keşke çıksam dışarıı
Belki katilin benimdir ama hamiş değilim
Selam True
Acıkan karnımı saymazsak iyiyim cicim
Hava mis gibi olduğu için de günüm güzel şükür
Senin nasılsın ? Nasıl geçiyor günün
Baş ağrısı bende de var bir kaç gündür,bir de acayip bir esneme var,havalardan sanırım dediğin gibi.Merhaba gençler
Birkaç gecedir güzel uyuyorum, keyfim yerinde.
Ama havalardan sanırım, mütemadiyen bi baş ağrısı var
Maşallah ya ne kadan sosyal bir hatunsun böyle , her gunün öncekinden keyifli geçsin
Keske bende biraz daha enerjik yapıda olsam
gunaydin canım
Hayirdir canım ne oldu ? Ciddi bir sıkıntı. Yoktur umarım
gunaydin canım ,tahmin ettim zaten . iyiyim canım hava cok guzel gözüküyor bugün yine hic kıs gibi degil parka ineyim bari birazdan bende .
allah yardımcınız olsun ,şifa versin , gönlünüzdeki olsun hayırlısıyla .
Seni çizdim ben neden acaba ? Baska ipucu vermişmiydin canım ?
Âmin ya eksik , uzak olsun bizlerden , Vicdanımızı kaybetmeyelim hic ,.
Tüm günün güzel geçsin inşaallah canım.
Valla sabah bir boğaz ağrısıyla uyandım ama çok şükür çabuk geçti,onun haricin de güzel bir gün.
Baş ağrısı bende de var bir kaç gündür,bir de acayip bir esneme var,havalardan sanırım dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?