benimki kendini fena gizliyor
selam milletttttt
nabersiniz bakem
ya yok yada yalan ipucu verıp kandırık yapıoo benm katill
hoşbuldum cnm sende hoşgeldn evimi topladım geldmm bugun üşengecliğim üstümdeekocişime yaptırdıgım hediye geldii cok sevindirik oldumm diğeride ne zaman gelir bilmiorm 14 subattan once gelse bari :44:
günaydınlar efendim herkeseeee
ayy daha kahvaltı bile etmedim yaa canım hiç bişey istemiyorneyse ben bı geçmişe bakayım benim uyanık katil ipucu vermiş mi
aa, ne yaptırdın? ben erkek arkadaşıma hala bir şey almadım yaa ne alacağım bilmiyorum
iyidir bakem sen nasılsınsen baska topislerde gez bakalım
olabileeerrr
hoşgeldn adaşımmm
Gunaydin kizlar
Dun aksam ugrayamadim ust kat komsuma ugramistim. ... Oglu cuzu bitirmis Kurana gecmis okulunda toren yapmislar ...illa gel resimlerini goaterecek sana dedi... Tuttu elimden hediyelerini resinleri tek tek gosterdi pasamm... Gidene kadar basini yemis annesinin nerde. Kaldi Semra Teyzem. Diye... Komsuma uzuldum ben karsida kardeslerimle oldugum sirada evine hirsiz. Girm yukluce parasini ve alyansini calmis.. Para da evin kredi taksidi ve faturalari odemek icin ayirdiklari miktarmiss.... Kimin yaptigini da adim gibi biliyorum cok uzuluyorum dedi... Bunu bana niye yapti ne istedi ne gecti eline diye hayiflanip durdu...adini sordum israrla soylemedi ama ben ogrenicem. ... Evimize girip cikan biriyse bilmem lazim en azindan esimin ozel gunlerde aldigi takilarimi sklarim
Zaten zor zahmet geciniyorlar da simdi napacaklar.m. Komsular disardan is aliyorlardi eve o da almis.. Yardim ettim bugun teslim edecegi kismininin yarisini aldim esimle beraber yapip bitirdik gece..acmadim bilgisayari o sebeple...kahvalti yapip yine cikacam yaninaa ... Telden yaziyorum ...yatak keyfi yapiyorum bi yandan
benim kurbanımın whatsappı da yokmuş baktım şimdi pufff
içimden bir ses bu sefer katilimin muhabbet ettiğim biri çıkacağını söylüyorumarım yanılmam
Hanımlar günaydınnnnnnnnn..
Sabah sabah çuçularla ve fransız öpücükleriyle karşılaştım..
Ne marjinal toplum olduk yaww..
yawww kuzum senin ipucun neydi liste yapıyorum elenenleri adayları falan senide hatırlamıyorum kurbanını sonra takozluyoruzazıcık ipucu verir misin:26::26::26:
neyse kızlar benimde çıkmam lazım kızımla gezmelere gidiyoruzakşama görüşürüz öpüyorum hepinizi sevgili katilim aramıza katıl ve azıcık ipucu veriver yaaaawwwfff
kızlar ya haftaya bi mevlüte gidicem de eli boş gitmek istemiyorum ilk kez mevlüte gidicem ne götürülür acaba?
araba plakası yaptrdım uzerınde tanısma tarhımız ısmımız ve evlılık tarıhımız yazıo bıde panduf aldım
Biri whatsapp tan yazıp duruyor,umarım katilimdir..yoksa ağzının payını vericem.
hiii yakalandım
iyi ben de sabahtan işlerimi bitirdim şimdi geziniyom öyle
hoşbulduk adaş
çok güzel bi ismimiz var di mi
aaa ne güzel yaa, fotoğrafını koysana canım bakalım biz de, aklımızda bulunsun
aa, ne yaptırdın? ben erkek arkadaşıma hala bir şey almadım yaa ne alacağım bilmiyorum
hoş geldiiiinnn
Katilim whatsapp tan yazıyor şuan kızlarrrrrrrr.
Söyledim onun da slm var sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?