8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Falkon gunluk yemek takımın cok guzel canım :) gule gule iyi gunlerde kullan.digeri de aynı sekilde sade ve cok sık.

ben boyle ceyiz hzırlıkları hic yapamadım acıkcası :) bir tek misafir yemek takımı ve catal bıcak seti almıstım nisanlandıktan sonra.saolsun kayınvalidem verdi cogu mutfak esyamı.ama icimde var gunluk yemek takımı ve kahvaltı takımı almak istiyorum :16: ama ne zaman bilmiyorum :1:

Falkon gunluk yemek takımın cok guzel canım :) gule gule iyi gunlerde kullan.digeri de aynı sekilde sade ve cok sık.

ben boyle ceyiz hzırlıkları hic yapamadım acıkcası :) bir tek misafir yemek takımı ve catal bıcak seti almıstım nisanlandıktan sonra.saolsun kayınvalidem verdi cogu mutfak esyamı.ama icimde var gunluk yemek takımı ve kahvaltı takımı almak istiyorum :16: ama ne zaman bilmiyorum :1:

sana eltim diyebilirmiyim :ssz::ssz::ssz:

oh oh sen gez bakalım :1::1: istediğin zaman gönder canım ben beklerim seni :16::16::16:

Göbeği kuzulu degil benim kurbanim , seni eledim ya ben katilin değilim maalesef . :50:

işte bir diğer katil adayım :52:

:27::27::27: kac kısının listesindeyim acaba :1:

bernardonun takımlarına bayılıyorum ama makinede yıkanınca desenlerinin çıktığını söyleyenler var:31:özellikle su bardaklarında falan:26:

benim kullandığım bernardo , su ana kadar bir sıkıntı yasamadım . Soft renklerde desenleri . Bu yuzden belki solma olmadi . :nazar: Fakat krep tavasında sorun yasadım , sorun yasadım .

Canım ailem geldi bi gece kaldılar, bi de onlarla şehir dışı gezisi yaptık günü birlik.
Öncesinde de temizlik, hazırlık derken yorulmuşum işte.

Onlar için değer:16:

Günaydın katilimmmm:48:

Ben kaç gündür giremiyorum doğru düzgün, okuyacağım çooook sayfa var:31:

Ama katilin ben olmadığım için üzülebilirsin :31:

İstemek az kalır,deliriyoruz çocuk için...
Maalesef çocuğumuz olmuyor,eşim den kaynaklı.
Dua edin de biz de o mutluluğu yaşayalım,hamile kadının ettiği dua kabul olurmuş.

Canım, dualarımda olacaksınız. Rabbim hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin..

hoş buldum :32::32::32: sabahtan yoğundum anca grebildim

netten günlük yemek takımımı aldım çeyiz düzmekte zevkli yahu :52::52:

Tatlım, çok güzel yemek takımın, güzel günlerde aşkla kullanın :69:

Göbeği kuzulu degil benim kurbanim , seni eledim ya ben katilin değilim maalesef . :50:

:27::27::27: kac kısının listesindeyim acaba :1:

benim kullandığım bernardo , su ana kadar bir sıkıntı yasamadım . Soft renklerde desenleri . Bu yuzden belki solma olmadi . :nazar: Fakat krep tavasında sorun yasadım , sorun yasadım .

Göbeği kuzulu değilse ben olabilirim,bak katilimi aramıcam dedim yine dayanamadım.:1:

Son düzenleme:
Back