Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar canlar hayırlı sabahlar
günaydın kızlarrrrGünaydın kızlar
Geçmişe bakamadım işlerimi toparlayıp geçmişe uçucam hemen![]()
günaydın kızlaarrrrr
etmez miyim canım herkes için dualarım var
Günaydın kızlar
Geçmişe bakamadım işlerimi toparlayıp geçmişe uçucam hemen![]()
günaydınlar canlar hayırlı sabahlar
günaydın kızlarrrr
günaydın canım. karnında bebişin hatrına rabbim geri çevirmez inşALLAH
günaydın kızlar![]()
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl?
günaydın canım nasılsın?
inşallah canımgünaydın canım. karnında bebişin hatrına rabbim geri çevirmez inşALLAH
günaydın kızlar![]()
çok şükür gayet iyi teyzesi uyuyo şuan gece beni uyutmadı şimdide kahvaltı yaptırdı bana kendi uyumaya geçti
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl?
günaydın canım nasılsın?
seni gördüm mutlukız oldum![]()
seninle tanışmadık pek. medeni durumun nerde yaşıyorsun![]()
![]()
inşallah canım
çok şükür gayet iyi teyzesi uyuyo şuan gece beni uyutmadı şimdide kahvaltı yaptırdı bana kendi uyumaya geçti![]()
ALLAH bağışlasın. rabbim analı babalı büyütsüninşallah canım
çok şükür gayet iyi teyzesi uyuyo şuan gece beni uyutmadı şimdide kahvaltı yaptırdı bana kendi uyumaya geçti![]()
bende bakarım. 25 yaşındayım. izmitte yaşıyorum. işim gereği sakaryadayım şuan. bi ayagım izmitte bi ayağım sakaryada
evliyim canım 2 yaşında bir kızım var çalışıyorum
afyonkarahisarda yaşıyorum canım
sen peki?
çok şükür iyi canım evet ilk bebeğim kısmet olursa rabbim kucağıma almayı nasip ederse hayırlısıyla
aman iyi olsun canım ilk bebeğin mi?
amin canım allah razı olsunALLAH bağışlasın. rabbim analı babalı büyütsün
bende bakarım. 25 yaşındayım. izmitte yaşıyorum. işim gereği sakaryadayım şuan. bi ayagım izmitte bi ayağım sakaryada![]()
ALLAH bağışlasın. rabbim analı babalı büyütsün
bende bakarım. 25 yaşındayım. izmitte yaşıyorum. işim gereği sakaryadayım şuan. bi ayagım izmitte bi ayağım sakaryada![]()
çok şükür iyi canım evet ilk bebeğim kısmet olursa rabbim kucağıma almayı nasip ederse hayırlısıyla![]()
amiiiiiinnnnnnnnn canım allah razı olsun rabbim hepimizin yavruların korusun bizlere bağışlasınanladım canım allah kolaylık versin inşallah
yokmu sevdiceğin falan canım?
çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allah analı babalı büyütsün canım
anladım canım allah kolaylık versin inşallah
yokmu sevdiceğin falan canım?
çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allah analı babalı büyütsün canım
sen ne alırsan ben severim katilim üzme kendini sensewgili kurbanım.. bu satırları okumayacaksın belkide..
ama sana hediye alınca çok çok zorlanıyorum..
sen ne alırsan ben severim katilim üzme kendini sen![]()
bnm kurbanım koklanmamış gül gonca![]()