• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

herkes nerdee huhuu:3::3::3::3:
Ben burdayımmmmm
ben çocuklara kolay kolay hayır demem yeter ki imkanım olsun. o yuzden de ben bişey için alamam param yok dedigim zaman asla ısrar etmez bu yavrular :16:

bugun de sinemaya gitmek için en üst kata çıtkık avm de tam merdivenlerin karşısında mc donalds :53: onlar da oyuncak olarak furby veriyolarmış gördüler illa istiyolar :53::53: dedim şimdi filme girelim, mısırlarımızı yiyelim eğer karnınız aç olursa filmden çıkınca furby alacaz tamam mı dedim tamam dediler :1: filme girdik mısırları yediler, film bitti ilaa furbyy :53::53: dedim hadi tamam söz verdigimiz gibi olsun. tabi oyuncagı alan yer mi hiç menuyu :52::52:

sonrada bana diyolar ki sen bize söz verdigin herşeyi yaptın teşekkür ederizz :16::16: gel de sevme bunlarıı :16::16:

ben burdayıımmmm :3::3:

Sen benimde ablam olsana be :52:

yavrum sende eşşeğin aklına sokuyon karpuz kabugunu sonra kmse yapmaz diyon kmse yapmazsa benm katilim yok zamannnnn aman Allah'ımmmm :53::53:

bikaç kişi işi oldugu için giremiyormuş canım belki onlardan biridir :34: yada bazı arkadaşlar az ipucu vermiştir onlardandır :34: mutlaka bi katilin vardır yaa merak etmee :1::1:

2 saattir sayfayı yeniliyorumm hep aynı sayfa açılıyordu...meğer muhabbet devam etmiş bir ben göremiyor muşumm:9::9::9:...:1::1::1:

ben cıkaym artık bıraz televzyon keyfı sonra cumburloop yatagaa :52: iyi geceler kızlar yarın cok sık gıremesemde p.tesi görüşürüz

şaka bı yana olmasada olur burdakı muhabbet yeter hoş sohbet eglence yeter:16:

eğer senin katilin çıkmazsa en sonunda hepimiz toplaşır sana hediye yollarız ne dersin :1::1:

ben cıkaym artık bıraz televzyon keyfı sonra cumburloop yatagaa :52: iyi geceler kızlar yarın cok sık gıremesemde p.tesi görüşürüz

iyi geceler şekerim görüşürüzz :3::3::3:

bugun pazar die heralde herkes kaçaklardaa :47::47: ben şimdii kurbanıma hediye bakmaya ve ona örecegim boyunluk için ip almaya gidiyorum geldigimde herkes buraya gelmiş olsunn :33::33::33:

iyi pazarlar kızlar :16:
benim kurban gene uğramamış sanırsam
katilimi de bulamıyom zati :31:

Back