- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
gördüm seni gçrdüümmm
ben senin kurbanın deilim onu biliyorum daa bunlardan istiyorum ben de napıcaz şimdii
herkesee mutlu günleerrr ve hayırlı cumalaarrrr
ben bugun biraz kaçak olacam sanırım, yukarda da yazdıgım gibi ananemi umre ye yolcu etmeye gidecez. gece geliriz sanırım eve o zaman gece girerim artkk.. katilim buralara gelip de ip ucu bırakmak isterse çekinmeisn yani ben sonradan degerlendiririm o ipuçlarınıı
kurbanım da gelmiş bugun, ona da özel bir selamlar yoluyorum burdann
çarşıya gidip de ip alamayacam bugun ama yarın bi aksilik çıkmazsa mutlaka halledecem o işi, ellerimle bi boyunluk örecem onaacaba boyunluk mu ister atkı mı ister :44: yarına kadar bi düşüneyim barii :44::44:
herkesee mutlu günleerrr ve hayırlı cumalaarrrr
ben bugun biraz kaçak olacam sanırım, yukarda da yazdıgım gibi ananemi umre ye yolcu etmeye gidecez. gece geliriz sanırım eve o zaman gece girerim artkk.. katilim buralara gelip de ip ucu bırakmak isterse çekinmeisn yani ben sonradan degerlendiririm o ipuçlarınıı
kurbanım da gelmiş bugun, ona da özel bir selamlar yoluyorum burdann
çarşıya gidip de ip alamayacam bugun ama yarın bi aksilik çıkmazsa mutlaka halledecem o işi, ellerimle bi boyunluk örecem onaacaba boyunluk mu ister atkı mı ister :44: yarına kadar bi düşüneyim barii :44::44:
görüştüğümüzde getirim ben sana inşALLAH..
gördünmü bneni. mutlumusun. duygu ve düşüncelerin
ALLAH yolunu açık etsin. bizede dua etse ya:26::26::26:
allah kavuştursun cnm annene söylersen bizlerden selam götürsün oralararabbim bizlerede nasip etsin
nazz özel msj gönderdimçok özel aramızda
hatun gözler yakıyor zaten boy pos da yerindeebizim topik taş çatlatıyor valla güzellikte
söylerim canım ananeme hepimiz için dua eder mutlaka
Amin canım isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbimselamını söyleyecegim ananeme iletir mutlaka
dudaklarım mezara kadar mühürlü kalacak
hatun gözler yakıyor zaten boy pos da yerindeebizim topik taş çatlatıyor valla güzellikte
söylerim canım ananeme hepimiz için dua eder mutlaka
dudaklarım mezara kadar mühürlü kalacak
çatlak ya koptum
çok eğlenceli bi insanım yaa sabah ne kadar üzüldünüz dimi ben yokum dieee
evet evett. hatta bi koşu eve gidip siyah eşarbımıda taktimherkes beni hasta sanıyordu ama sen buradayoksun diye ben yastaydım halbuki
kızlar bugun benimde son gunum. bir daha pazartesi gelicemtelefondan okumaya çalışcam
dost, kurban ve katilime duyurulur
Benimde Cumartesi çalışmayacağım bi işim olsun yiaaa
kızlarrr napıyosunuz benim işlerim bitti gibi işyerinde...
Benimde Cumartesi çalışmayacağım bi işim olsun yiaaa
ohhh rahatsın şimdi ne güzel
inşaLLAH olur canım senin de en yakın zamandane iş yapıyordun ?
Muhasebe canım. Şimdi de Kpss'ye hazırlanıyorum işte. İnşaAllah olur
ayy rabbim bol başarılar verir inşallah sana canım
İnşaAllah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim kazanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?